reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
Rybcia dalabys komus innemu szanse :-D:-D:-D
Tak to sa bracia koala, wersja Mai baciaoala :-D:-D:-D:-D
NO a od wczoraj chodzi i wola kicius i to mowi tak wyraznie, moze u nas tez cos sie ruszylo z gadka.
Ale Maja, od wizyty u znajomych strach przed dziecmi jej rowiesnik dal jej wycisk :-D:-D ale o tym na innym watku i wieczorem bo teraz smigamy po Maksika a pozniej po zakupy.

Och woloszki nie wiedziałam ze jestem taka dobra
Dominika też woła na kota kiciuś.
A na misie isiu
tak jak wołała piciu to teraz tu tu
a wczoraj był u nas znajomy z działki i ma na imię Stefan a Dominika na niego wołała Stefi
też już dużo zaczęła mówić ale ja mam sklerozę i nie pamiętam połowy słów.
Ale ostatnio wieczorem mnie zaskoczyła bo mówi mama ma ała i pokazała na mojego siniaka na ręku

Vici zobaczysz:tak: jak nasze chłopaki zaczna w końcu gadac to inne dzieci zostana w tyle:-D czytałam gdzieś, że często maluchy długo nic nie mówią, wszytsko zapamietują, na zasadzie twardego dysku i w penym momencie zaczynają mówic i od razu bardzo ladnie:-)

Marta ja tez to slyszalam i znam pare maluchow co tak mieli.
A Maja sama od siebie wyskoczy z jakim wyrazem ale pozniej niechce powtorzyc go, wczoraj byla ze mna na zakupach i mowilam co wkladam do koszyka najpierw kakao to ona kakakakako, pozniej mowie bierzemy pora na salatke to ona poraaaaaa i sie smiala. Teraz chodzi i wola bracia oala i kakakakakao ;-);-);-)

Dziś wraca nasz Julek. A przed wczoraj zadzwonili do mnie dziadkowie, oddali małemu słuchawkę i co usłyszałam:
- kurza melodia kiedy przyjeżdzasz?:tak:
Ale nam dzieciaka wyszkolili :-D

reklama
Do góry