reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Slub:)

hey chciałam zmniejszyć w paincie no i jak zmniejszałam na 50% to w żabie nie chciało się wkleić a jak zrobiłam 30 to efekt beznadziejny co zresztą widać :-[

reklama
Felqua - śliczna z Was para! A zdjęcia na Wzgórzu Zamkowym na pewno wyjdą cudnie. My też tam robiiśmy i wszyscy się zachwycają :) To idealne miejsce na takie okazje :)

nam też zapowiadali rok temu na 30pąździernika ulewę i zimną pogodę a tu piękna złota jesień ciepło było ostatni dzień a na drugi dzień przymrozek :)

a to są moje zdjęcia z lipca tego roku. trochę padało, trochę świeciło słońce.
to przed kościołem
zdj24uv.jpg

a to u fotografa, bukiet wstawiany był później, bo ja sklerotyk zostawiłam go na sali.....
zdjcie5vt.jpg

reklama
ZDJECIA Z KOSCIELNEGO

eskv33620137de.jpg

eskv33620474yt.jpg

eskv33620511mb.jpg

Wiekszosc zdjec z kosciola nie wyszla bo robil je ojciec meza , ktory kompletnienie zna sie na cyfrowkach !

Do góry