reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Slub:)

Kaska76- nam fotograf dzwonil 2 razy zeby zabrac bukiet, bo to podobno rzecz ktora sie najczesciej zapomina!!!! A zdjecia sliczne!!!

reklama
Felqua: do nas też dzwonił, a ja sobie przypomniałam jak się spytał w studio gdzie bukiet. zdjęcia masz piękne, lście kolorowe i słoneczko.

my mieliśmy w planach plener, ale wylądowałam w szpitalu, a potem to się już o Fasolę baliśmy.

Agao: mnie Krzysiek nauczył wklejać przez Microsoft Photo Editor. dla mnie jest najprostszy a potem do żaby kopiuję.

ja mam ślub w pierwszy dzień świąt i też nie mam pojęcia czy znajdzie sie taka suknia
mama nadzieje ze tak pani z wypozyczalni pocieszala mnie ze to nie problem
Chciałabym juz mieć to za sobą

Złożyliśmy dokumenty w sobotę w USC. jutro rano zdecydujemy czy slub bedzie 10 grudnia czy 15 w piatek. 10.12 nie mam Jacka, jest u taty i On nie chce sie ze mna zamienic na inny weekend... :(. Trudno wezmiemy slub raczej w piatek 15.12. W weekend kupimy obraczki... Na weselu bedzie ok. 12 osób :laugh:. W tym 5 dzieci :laugh:.

reklama
Do góry