reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Slub:)

jak ty wklejasz te zdjęcia ja nie mogę wkleić a ze śłubu mam na płyytce ale nie mogę poradź jak możesz]
Twoje zdjątka śliczne :)

reklama
A w ta sobote naprawde mielismy szczescie, bo mimo ze wszystkie prognozy mowily o calodniowych opadach, my mielismy caly dzien slonce. Najpierw o 12 mielismy zdjecia w parku ( Pytio na wzgorzu zamkowym), jestem ciekawa jak wyjda, bo zobacze je dopiero za 2 tygodnie. Na 14.30 pojechalismy do kosciola- ksiadz bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl cytujac ˝Malego Ksiecia˝a dokladnie moment gdy ksiaze wchodzi do ogrodu pelnego roz i czuje sie rozczarowany ze jego roza nie jest jedyna,a potem gdy mowi ze jego roza jest jedyna w swoim rodzaju na calym swiecie bo to ja pielegnowal, z nia rozmawial itd.
Jakos tak wszystko szybko przelecialo, nawet przyjecie weselne, juz o 3 bylismy w domu, ja padalam i nog i oczywiscie tak poklocilismy sie z moim mezem ze spalismy osobno (ahhh ten romantyzm nocy poslubnej... ::)) i caly ranek zajelo nam pogodzenie sie,najlepsze jest to ze zadne nie pamieta o co poszlo!

Felqua - nie martw się o męża, jak zaczniesz mu gotować obiadki i piec ciasta, to szybko ciałka nabierze. ;) W końcu zacznie strajkować, jak mój - krzyczy, że mam gotować niedobre jedzenie, bo za dużo je i chce schudnąć. ;)

16pop2ze.png

reklama
Do góry