reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Slub:)

reklama
A mój ślub, co prawda w urzedzie "tylko", ale juz 10.12. Juz mam zamówioną wizytę u fryzjera i u mojej manicurzystki ( tam akurat bywam co dwa tygodnie), ale tym razem bedzie pewnie coś specjalnego...
Przyjęcie bedzie małe: 9 dorosłych i 6 dziecki, 5- cioro na krzesełakach i jedno w brzuszku ;)... Robimy w restauracji, w domu nie bardzo już mi się chce... i chyba tak bedzie troszkę uroczyściej... Spodnie bede miała bordowe i biała bluzka, czarne buty i dzis jade po ozdobę na szyję :). Tomek bedzie miał granatowy garnitur, koszulę w delikatne prążki i bordowy krawat. Został jeszcze tylko Jacek... dziś muszę mu kupić jakaś koszule, nie wiem czy krawat też, nie za bardzo lubię dzieci tak na sztywno ubrane, może lepiej jakiś sweterek , teraz są modne w takie rąby. Też bedzie elegancki.
No to Wa wszystko opisałam. A jeszcze kupiła, tacie garnitur ( z emerytury trochę mu ciężko... :( )

Kaśka! dobra z ciebie córeczka! a mój tata w szpitalu ale odwiedzam go codziennie.
Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń ślubnych :D

Dużo zdrówka życzę Koga, Twojemu Tacie!!!
Nie wiem czy dobra, tak się życie ułożyło, że ma tylko mnie... i Jacka... no i teraz bedzie miał Jasia :)

reklama
Do góry