Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam za sobą marsa i oglądam się za następnym Ostatnio wciągnęłam całą czekoladę! A ptasie mleczko raczej długo by nie ustało (ale ze słodyczami to miałam tak zawsze)
Miejmy nadzieję, że tak źle to ze mną nie będzie ale co ja zrobię jak mam sklep po drugiej stronie ulicy? Jakby był gdzies dalej to pewnie nie chciałoby mi się iść specjalnie po drożdżówkę a tak to nie mam wyjścia.
jem sobie wlasnie pierniczkimniam pije herbatke z cytrynka na dokladke mam Grzesia ale bez czekoladyi znowu nie zjadlam do konca chlebka w pracy ale trzeba mi wybaczyc i tyle i dusza mnie spodnie ;D
Powiem Wam dziewczyny, ze najgorzej jest jak wchodze do sklepu na głodnego, wszystko bym zjadła! A na słowo jedziemy do Lidla albo do Kauflandu już mi sie chce pić i wtedy podaje do skasowania najpierw jakis sok aby zaraz potem przy kasie juz gluglać.Okropne!Ale widocznie organizm potrzebuje pić!