Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My jesteśmy na bebilonie pepti więc nie pomogę, ale sporo pozytywnych opinii słyszałam o hippie. Na ich stronach chyba można nawet zamówić bezpłatne próbki. Ja mogłam, ale nie zamawiałam.
my mamy Hipp. Przez 2 miesiace Maja piła Enfamill ale nie ukrywam, drogo mnie to wychodziło. Przeszłam na Hipp i smakuje jej. Chociaz Enfamil był słodszy ale Hipp sie lepiej rozpuszcza. Faktycznie mozna było dostac ostatnio próbki, ale nie wiem czy jeszcze to jest. Poszukaj na ich stronie.
Chociaż ostatnio nie nazwałabym tego jedzeniem- w weekend jadła mi dosłownie połowę tego co do tej pory- mleka wypijała 100ml, kaszki nie jadła wcale, zupki ze 3 łyżeczki, słoiczek owoców na 2 razy...masakra...nie wiem co się dzieje, jutro idę do lekarza.
Jeszcze jakies 2-3 tygodnie wcinala wszystko bardzo chetnie a teraz masakra.
Rozmawialam z babeczka ktora ma dosc duze doswiaczenie i wiedze na temat maluszkow i uspakajala mnie ze to naturalny etap rozwoju malucha. Za jakis czas wszystko wroci do normy. U nas niejedzenie zbieglo sie dokladnie w czasie kiedy mala zaczela sie przemieszczac i wyglada to na to ze po prostu szkoda jej czasu na cos innego.