Około 6 tygodni po porodzie. Czyli po skończeniu połogu. Ja jestem solariomanką i nie polecam chodzenia w ciąży i zaraz po porodzie. Sama odczekałam nawet po porodzie 5 miesięcy i dopiero zaczęłam smażyć tyłek na solce.
Dziękuję za odpowiedź
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Około 6 tygodni po porodzie. Czyli po skończeniu połogu. Ja jestem solariomanką i nie polecam chodzenia w ciąży i zaraz po porodzie. Sama odczekałam nawet po porodzie 5 miesięcy i dopiero zaczęłam smażyć tyłek na solce.
Kochane ciężarówki z tym solarium to chyba nie tak do końca ... Mój gin wyraził zgodę na krótkie seanse na lampach bronzujących. Jestem łuszczykowcem i co fenomen natury atopowcem uczulonym na dziegć (chyba to tak się pisze) i jedyne co przed ciążą mogłam stosować to sterydy, które teraz wiadomo musiałam odstawić. Jedyny ratunek to lampy i bardzo tłuste kremy. Skoro lekarz pozwala to chyba nie powinno być aż tak bardzo szkodliwe. Wiadomo jak się przesadzi to i bez ciąży można sobie zaszkodzić.
no i tylko zimą, bo jak jest słońce, to naprawdę nie widzę powodu...
nie chcę nikogo atakować, ani ganić. To tak dla zachowania porządku