Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i cudownie[emoji6] gratuluje, musi byc dobrze[emoji6]Dziewczyny jestem po wizyciewszystko jest dobrze. Serce bije jestem w 9 tygodniu ciąży według usg. 2,46 cm szczęścia. Niewiadomo dlaczego beta spadła może błąd laboaltirium [emoji52]
No to bardzo się cieszymy, może u Ciebie ma tym etapie już zaczyna powoli spadać, ale to już nie ważne, ważne że jest ok , widziałaś już małego czlowieczkaI najważniejsze .. dziękuje za wsparcie jesteście niezastąpione!![]()
To świetna wiadomość. Bardzo się cieszę. Mógł to być błąd labo albo faktycznie beta u Ciebie zaczęła spadać wcześniej niż zazwyczaj. Najważniejsze, że wszystko dobrze, oby tak dalejDziewczyny jestem po wizyciewszystko jest dobrze. Serce bije jestem w 9 tygodniu ciąży według usg. 2,46 cm szczęścia. Niewiadomo dlaczego beta spadła może błąd laboaltirium
![]()
Dziękuje bardzoTo świetna wiadomość. Bardzo się cieszę. Mógł to być błąd labo albo faktycznie beta u Ciebie zaczęła spadać wcześniej niż zazwyczaj. Najważniejsze, że wszystko dobrze, oby tak dalej![]()
No i cudownie[emoji6] gratuluje, musi byc dobrze[emoji6]Dziewczyny jestem po wizyciewszystko jest dobrze. Serce bije jestem w 9 tygodniu ciąży według usg. 2,46 cm szczęścia. Niewiadomo dlaczego beta spadła może błąd laboaltirium [emoji52]