Witajcie czy któraś z Was miała podobnie i było dobrze.. pierwsza betę badalam w pon. 02.09 a druga wczoraj 04.09 beta przerosła tylko o 70% A progesteron znacznie spadł.. wizyta u ginekolog dzisiaj o 18stej chyba zwariuje do tego czasu .. tydzień 5+4 tc ..
reklama
Mam nadzieję że dzisiaj lekarz mi przepisze i wszystko się ułoży [emoji21][emoji21][emoji21]
Beta dobrze przyrasta, też na tym etapie podobny poziom miałam. Co do progesteronu to trochę niski, u mnie w 6 tygodniu był 16,50 ng/ml i lelarz zalecił większą dawkę duphastonu.
Ania0306
Fanka BB :)
Nie martw się na pewno coś lekarz Ci da i będzie dobrzeMam nadzieję że dzisiaj lekarz mi przepisze i wszystko się ułoży [emoji21][emoji21][emoji21]
Dziękuję
Nie martw się na pewno coś lekarz Ci da i będzie dobrzetrzymam kciuki!
Niestety nie byłam na czczo bo wstaje do pracy o 5 tej i jak nic nie zjem to bardzo mnie mdli
badanie miałam tak po 3 H od śniadania..
Czy progesteron robiłaś na czczo?
reklama
To mogło mieć wpływ na wynik? Jak pytałam pielęgniarki to mówiła że nie powinno mieć to znaczenia :/
Niestety nie byłam na czczo bo wstaje do pracy o 5 tej i jak nic nie zjem to bardzo mnie mdlibadanie miałam tak po 3 H od śniadania..
reklama
Dlatego mogłaś mieć inne wyniki. Lekarz mi tłumaczył że progesteron o każdej porze jest inny. Jak coś zjesz to spada i później idzie w górę. Dlatego powinno się robić na czczo w godzinach porannychNiestety nie byłam na czczo bo wstaje do pracy o 5 tej i jak nic nie zjem to bardzo mnie mdlibadanie miałam tak po 3 H od śniadania..