reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Domik jeszcze Lence urosną :-)

Anulka właśnie! to może być skok. między 9-11 tygodniem z tego co pamiętam jest. czyli się łapie Maksio.

reklama
Domik mój Mikołaj ma zakola:) W ogóle na z przodu mu jakoś wolniej rosną i się zastanawiam czy to minie... A jak się urodził to miał fryz jak gargamel:)
Agacynda Neluśka okrąglutka:) I widziałam jej kombinscje na fb:) słodziutka jest:)
Sihayka Nadusia będzie drobniejszą kobietką:) Mikołaj też jest bardzo szczupły. Waży ponad 11kg, a mierzy ponad 90 cm.
Anulka my w sumie to tak jakoś walentynek w tym roku nie obchodzimy... Może jeszcze coś z Ł wymyślimy, ale jakoś nie bardzo mi się cokolwiek chce...

hej dziewczyny.
Czytam Was i az serce mi rosnie ze forum caly czas dziala intensywnie.
Jakis czas dluzszy nie zagladalam a Wasze dzieci juz takie duze jejciu tylko pozazdroscic. U mnie @ sie konczy takze moze nie dlugo uda sie znowu zobaczyc dwie krechy na tescie ale jak to powiedzial moj gin oby tylko ze szczesliwym zakonczeniem .

Anulk@ to pięknie się spisałaś szczepieniowo:) zuch dziewczyna:)
U nas też walentynki raczej bez euforii obchodzone. Symboliczny kwiatek, czasem jakaś "lepsiejsza" kolacja i tyle.
Pod teorią skoku rozwojowego ja też się podpisuję:)

Agacyndko u nas też smok tylko do spania. Co więcej, jak nie chce jeszcze spać to nie ma szans żeby go wzięła a jak się uda to nim pluje i wyrzuca na kilometr haha... natomiast jak jest śpiąca to potrafi sama go sobie włożyć i jeszcze czasem przytrzymuje żeby czasem jej nie wypadł;)
Powodzenia z kleikiem! My z nim ruszamy jutro lub w sobotę. A z cycem nic się nie zmieniło przy jedzeniu jak na razie.

Domik nic się nie martw fryzurka Lenki, jeszcze nadrobi, że będziesz mieć kłopot z okiełznaniem czupryny:) Przynajmniej ja sobie tak tłumaczę haha bo Nadka też raczej krótkowosła póki co, choć muszę przyznać, że ostatnio jest jakby mini postęp w temacie;)

Anke witaj kochana!! miło Cię znowu poczytać:) zaglądaj tu do nas a z dwoma krechami to obowiązkowo proszę się nam zameldować:)
Trzymam kciuki za nowy cykl i obyś szybko nam się z dobrymi nowinami pojawiła:)

Asitko widziałam, że enpr zamykają, to gdzie teraz można Cię będzie dopingować i śledzić wykres??

Mamuśki córeczek powiedzcie mi ile miały/mają Wasze królewny jak nosiły/noszą rozmiar 74?? bo wypatrzyłam dla Nadki komplecik i chciałabym na wiosnę/lato jej kupić i zastanawiam się nad rozmiarem haha... teraz nosi 62/68 w zależności od firmy...

Anulk@ my też walentynek nie obchodzimy tzn do wieczora bo jakoś dziwnym trafem jak już się kładziemy zawsze wtedy K przypomina o Walentynkach...:-D;-)
domik mojej małej włosy tak po roku zaczęły rosnąć bo na roczku jeszcze słabo opierzona była :-)
Anke hej hej :) zaglądaj do nas częściej! :-)
agacynda, Sihaya u nas smoczek też tylko na noc przy zasypianiu a jak w dzień chcę mu dać gdy marudzi bez powodu to albo nim rzuca w co się da albo usilnie próbuje wsadzić do buzi siostrze albo mi :-D mam nadzieję że odzwyczajanie pójdzie tak samo gładko jak u siostry powiedziałam że piesek zabrał dla szczeniaczka i ok przyjęła dzielnie na klatę bez marudzenia i płaczu zakończyła etap smoczkowy :tak:

Fotka brzuszkowa:))) Koniec 24tc:)
130220141045.jpg

Załączniki

• 130220141045.jpg
    130220141045.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 56
Paulinko super brzuszek:)

Asitko, Anke dotykać proszę Paulinkowego brzuszka i fasolkować mi tu raz dwa!:D :)

Anulk@ proszę: DSC07843.jpg

Załączniki

• DSC07843.jpg
    DSC07843.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry