reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
U nas nocki po dostawieniu od cyca naprawde uległy znacznej poprawie - jedna pobudka około1.30 druga już o 6 rano i spimy do 7.30-8 ...i trzeba wstać bo teletubisie są w tv
- Kasianka ja Cie do niczego nie namawiam, ale może spróbuj na dwa dni przejść na mieszanke i zobacysz jak Iga będzie się zachowywała
- naprawde doskonale Cie rozumie bo przerabiałam to samo i też nie chciałam Kuby odstawić od piersi ale tak jest dla nas lepiej ...... wyssał już co swoje
- Kasianka ja Cie do niczego nie namawiam, ale może spróbuj na dwa dni przejść na mieszanke i zobacysz jak Iga będzie się zachowywała
- naprawde doskonale Cie rozumie bo przerabiałam to samo i też nie chciałam Kuby odstawić od piersi ale tak jest dla nas lepiej ...... wyssał już co swoje
reklama
ivka76
Fanka BB :)
U nas na bank nie ma mowy o przestawieniu na mieszankę sztuczną, bo Szymon dalej wszystkimi pluje niż widzi - po wypróbowaniu kilku dałam spokój. Poza tym jemu raczej o cyca nie chodzi, bo gdyby tak było to po wzięciu do łóżka spałby jak anioł, a tak nie jest - budzi się i tak