reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sposoby na zasypianie

A u nas odkąd wieczorem zamiast cyca Kinga dostaje butlę, to w nocy budzi się tylko raz na cyca i potem śpi do 7-8 rano. Dla mnie to luksus!!!!

reklama
dzies usypianie twalo ok1,5 godziny masakra w lozeczku tak sie darl ze nic nie pomagalo ani glaskanie ani poklepywanko po pupie w koncy u kresu wytrzymalosci wzielam go do siebie powalczyl jakies 20 min i usnął w poprzeg lóżka
ale pewnie jak go bede przeklada znow sie obudzii bedzie plakal ...

U nas kryzysowych nocy ciąg dalszy! Zasnął jak zwykle pięknie sam bez żadnego problemu o godz. 20.15, a potem budził się o: 21.25, 21.37, 22.00, 22.11, 22.24.

Zaczęłam notatki robić, bo to jakiś obłęd zaczyna być!

Teraz śpi, ale jak długo...:baffled:

U nas kryzysowych nocy ciąg dalszy! Zasnął jak zwykle pięknie sam bez żadnego problemu o godz. 20.15, a potem budził się o: 21.25, 21.37, 22.00, 22.11, 22.24.

Zaczęłam notatki robić, bo to jakiś obłęd zaczyna być!

Teraz śpi, ale jak długo...:baffled:

Ivka, a może to bóle brzuszka spowodowane chlebem?? czytałam, że podajesz Szymonkowi chlebek i ma straszne kupki - ja obstawiam problemy brzuszkowe

Ivka trzymam za Was kciuki, bądź cierpliwa i mam nadzieję że już niedługo razem z Szymonem porządnie się wyśpicie:tak:

ivka u nas na zeby tez tak jest jak emi sie rozżali to nie ma mowy o polozeniu w lozeczku a nawet u nas w lozku tylko przytulona zasypia a odkladana zaraz sie budzi i placze a placz jest okropny wrzaskliwy no az mi serce płacze ale takie nocki miala w zyciu moze ze 3

reklama
Jeju współczuje Ivka.

U nas noc przespana. sam tez zasnal na wieczor i teraz tez sam zasnąl.
Zauwazylam ze jak sam zasypia w dzien to dluzej spi. Nawet 3,5 h

Do góry