reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

Dziewczyny, żebyśmy się zmieściły w kosztach musimy wyznaczyć limit na 10 rodzin.
Jeśli go przekroczymy to będzie mała zrzuta - zgadzacie się?

Wpisujcie się wstępnie kto będzie na warsztatach.
(Przyszły tydzień - wtorek lub czwartek 17:00-19:00)

Ja planuję być.

Jak będzie dograna Smocza Jama (bo Klub Urwisa wychodzi drożej) to założę spotkanie na AM.

edit: Nie wiem jak Wy, ale uważam, że pierwszeństwo powinny mieć te mamy, które się udzielają na BB i chcą iść na warsztaty. To mi się wydaje bardziej sprawiedliwe szczerze mówiąc...

Aha i fajnie by było gdyby za organizację kolejnych spotkań brały się kolejne mamy. Dlatego jeśli ktoś ma możliwość zakręcenia się koło kolejnych tematów które są w sondzie to proszę o wpisywanie tutaj swoich propozycji.

Ostatnia edycja:
reklama
bendem i ja i moje 2 chusty i moje...przynajmniej jedno dziecko ;-)

wg mnie pierwszeństwo powinny mieć mamy chustujące i chcące chustować, potem udzielające się na forum i na koncu tajniaczki ktore się okopały i nie wiedziec czemu nie chcą plotkować ;-)

Ostatnia edycja:
ja bym chciała, ale jeśli komus będzie zależało, a nie będzie miejsc to moge oddać miejsce, mało Patryka nosze w chuście, ostatnio w ogóle, a zanim będę miałą nastepne dziecko to może się jeszcze naucze ;-)

Hiox zapisuj się - jeśli przekroczymy limit to się złożymy wszystkie, wyjdzie po parę groszy ;-)

edit:Ja w dalszym ciągu uważam że pierwszeństwo powinny mieć mamy, które udzielają się na naszym opolskim wątku, bo to dla nas została stworzona grupa na Aktywnych Mamach. My to spotkanie organizujemy, my się staramy o dofinansowanie. BB podjęło współpracę właśnie po to żeby mamy z forum mogły zrobić coś razem.

tu się zapisujemy :-)
http://aktywnemamy.pl/meeting,show,23104.html

Ostatnia edycja:
Wiem że jestem nowa na BB i też nie chcę zabierać nikomu miejsca, zależy mi na tym chustowaniu choć nie wiem czy Małemu się spodoba. Bardzo chętnie wykupię miejsce jak zabraknie:-)
Rubi ja się piszę na spotkanie jak będzie miejsce, liczę na pożyczkę ;-)

Ostatnia edycja:
Arcobaleno jesteś nowa, ale się angażujesz, a to ważne :tak: Są mamy, które były na poprzednim spotkaniu a nie zamieniły z nami ani słowa na BB... :-(

Edit;
Dziewczyny, musimy policzyć ile nas będzie.
Limit wyznaczyłam ze względu na to że opłata za prowadzenie warsztatów jest dokładnie od 'rodziny'.
Zakładam 10 rodzin.
Napiszcie kto będzie z Wami. Ile dzieci powyżej roku i czy przyjdzie mąż. Wiem że Anik potrzebuje męża, bo będą razem się uczyć wiązania.

Ja będę z Anią i chrześniakiem M. który przyjedzie do nas w niedzielę na tydzień.

aha, prowadząca warsztaty parę chust przyniesie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bede z Dominikiem i Patrykiem czyli jedno dziecko powyzej roku:tak:
Hiox sala zabaw bedzie wtedy otwarta dla wszystkich, my mamy wynajety tylko kacik dla maluchow, wiec jesli sie nie uczestniczy w spotkaniu to tez mozna przyjsc z dzieckiem:tak:

Do góry