reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkania kwietniówek :-)

glupek, przeca ja zamowilam fachowcow na poniedzialek!!! orrrrany, zapomniawszy. no dobra, to sie zgadamy po weekendzie ;-) ja tez juz chce niedlugo. chociaz data 11.04 lepsza to jednak czekac mi sie nie chce tyle!

reklama
Wzywam całe 3-city na zbożówkę z mlekiem z dzieciętami naszymi kwietniowo - majowymi!!! Mamy większej ilości dzieci - pisać kiedy Wam pasuje i gdzie i w ogóle. My z Tymciem sie dostosujemy, bo my elastyczna para jesteśmy :-D.

piatek?? niestety w srode mamy szczepienie wiec odpada w czwartek dzienj matki to wypada pojechac do mamy ale piatek ok. Piszcie swoje propozycje

hmmm, piatek ok, ale jak bedzie ladnie proponuje bulwar i jedna z nadmorskich knajp, np Minga kolo Kontrastu, albo sam kontrast :-) w Mindze moze lepsza muza, hehe ;-) a potem spacerek po bulwarze, co wy na to?

jak najbardziej jestem za. tylko prosze o godz i dokladne miejsce spotkania. np kolo rybek??
godzina mysle ze kolo 12 ale czekam na inne propozycje

nam też piatek pasuje. Bulwar też ok. A godzina?! Bez różnicy. Dopasujemy się :). A anisad i aknovi koniecznie trzeba zgarnąć!!! Tylko ich chyba ostatnio brak na bb :-(.

reklama
Do góry