Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eh bardzo załuje bo to pewnie jedyna okazja zeby sie spotkać 
Doris, jeśli mówisz o 2 os. , to zrezygnowanie z 1 doby to tylko 80 zł mniej, nie 160. A może niech z piątku na sobotę będzie główna noc, główna impreza, a z soboty na niedzielę zostaną Ci co chcą??![]()

). Uważam, że to dobra stawka. Jako, że ja tak czy inaczej bym przyjechała sama to dla mnie przyjazd jednego dnia a powrót drugiego to średnia atrakcja.
Starałam się tak wybrać miejsce, żeby wszystkie miały w miarę podobną trasę ( no może poza Madzioolką i Dubeltówką86 ) z opcją, że te mobilne przyjechałyby same z maluchami, co też zmniejszy koszty. Niestety w moim aucie po dopakowaniu bazy na fotelik i wózka jest miejsce jedynie na jednego dorosłego ( poza kierowcą ) i bagaż ( a większy gdy się siedzenie wyjmie ) bo dla mnie nie byłoby problemem przy większym pojeździe zabrać kogoś ze sobą.
W związku z tym nawet jeśli byśmy się spotkały bez noclegu - zbyt forsujące dla maluchów bo ja tam sobie jeździć mogę - to "urwiemy" niewiele. 
i jedzonko we własnym zakresie
A Doris może samolotem dolecieć przecież
taniej (albo porównywalnie) i szybciej niż pociąg
Za maj z powodów komunijno - urodzinowych a moich wyjazdowych się wygóle nie brałam. 
No i o to w tym wszystkich chodzi jak myślę
Wydaje mi się, że mimo wszystko jakaś grupa się zbierze - jest sporo czasu aby sobie zaplanować, również wydatek finansowy.

Zaglądaj czasem na warszawski.