reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Aestima - no uważam, że to odpowiednia kolejność choćby dlatego, że Młoda jest zdecydowanie sympatyczniejsza niż ja - może to kwestia wieku :-D Donoszę przy okazji, że spodenki dotarły via skrzynka :-p

Hej my jedziemy :-) 2+1
jak bedzie czas na wpłate jakieś zaliczki to prosze napiszcie mi sms-a bo ja tu rzadko wchodze i jak już to lukam tylko tu.
mój M. gra na gitarze ale nie weźmie jej bo twierdzi że on nie umie... achhhh a mamy dwie akustyka i klasyka, no cóż nie wytłumaczysz...
ja sie na wszystko zgadzam byle nie było drozej, już mam 120 zł odłożone :-)
czekam na wieści, pozdrawiam

zatem nutria co powiesz na wspólne mieszkanko? :-) Mieszkałam z twoją kuzynka w Szarlocie i było bardzo miło :-)

Jestem za! :) Choć nie mogę obiecać, ze jestem taka fajna jak moja kuzynka... (nota bene w Wigilię 2011 urodziła córeczkę ;-) )

A. no i wiesz.. moje dzieci się teoretycznie nie budzą w nocy, ale nie obiecam, ze ząbki nie będą szły... Rozumiem, ze w razie czego odeśpimy w czasie dziennej drzemki ;)

:happy2:
Nutria - jak bardzo trochę miejsca w tym bagażniku ? :sorry2:Bo największy klamot to wózek - na a ten BiP jest podwójny :-D - graty można u dzieciaków w nogach upchać.
A jesteś zainteresowana?Planuję wziąć spacerówkę, Więc troszkę miejsca w bagazniku będzie.

nutria super! Marysia teoretycznie też nie wstaje w nocy ale właśnie idzie ząb więc jest różnie. Tak czy inaczej damy radę :) Bardzo się cieszę! I nie mogę się doczekać żeby poznać BiP :)

Chyba powinnyśmy zrobić, jak to ujęła Forever, "kolejno odlicz" i ostateczną listę zrobić. Żeby się nie okazało, że będziemy musiały płacić za puste pokoje... My, oczywiście, jedziemy. 2+1. K. już nie mówi o tym, żeby zabrać Kalimbę ;-) Jego siostra zostanie z naszymi zwierzakami :-)

Ja już całość wpłaciłam ;-) Ale ktoś musiał ;-)
Jestem za tym, żeby się zadeklarować, może do końca tygodnia? Trzeba dać znać wszystkim z listy. I będziemy mieć jasność.

reklama
Nutria - rozważam, tylko ja jestem straszną targaczką rzeczy, oprócz spacerówki bym brała łóżeczko turystyczne i dużą torbę sportową więc nie wiem czy byśmy się zapakowały. No i druga kwestia - o której chcesz wyruszyć co ma przełożenie na ilość i czas postojów na karmienie.
No właśnie, zęby... u nas jak na razie ani widu ani słychu, mam nadzieję, że się w przykry sposób nie objawią akurat w tym czasie. :baffled:

Co do "kolejno odlicz" trzeba poplanować też zapełnienie tych większych pokoi - ile ich by tam nie było. Od ostatniej listy oficjalnie wypisała się Silva i Ramari ( o ile na tej liście była ).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry