reklama

spotkanie czerwcówek 2012

aaga a jakbyś się zabrała ze mną z bliźniakami? Jadę sama z Marysią więc mamy 3 miejsca wolne. Bagażnik ogromny, to Laguna combi a koszty na podróży na pół się dzielą.

reklama
Trasia bardzo dziekuje za propozycje, ale po pierwsze koszty podrózy to jeszcze nie wszystko, reszta kosztów równiez spora; po drugie Julka chyba by mi nie wybaczyła jakbym jej nie zabrala; a po trzecie najważniejsze: sama z blixniakami nie ma opcji zebym sie wybrała bo one z tych bardzo absorbujących typów, najchetniej spały by na zmianę (jeżeli w ogóle), w nocy sie budza też zwykle na zmiane. Wobec tego co napisałm powyżej wchodziłaby jedynie opcja jechania cała piątką, a to juz koszty duże więc odpada:baffled:. Także zostaje mi tylko wam zazdrościć:crazy:

Dziewczyny, jako że od poniedziałku wracam na etat i z czasem a w szczególności ogarnięciem u mnie może być różnie bardzo proszę jakieś wolniejsze czasowo Aktywistki o ogarnięcie tematu:

I. ilości jadących
na chwilę obecną:
1. Mrsmoon 2 + 1
2. Nutria 1 + 2
3. Ja - Zołza 2 + 1
4. Aestima 2 + 1
5. Traschka 1 + 1
6. Madzioolka 2 + 1
7. AGATA R 1
8. Kati83 2 + 1
9. ja 1 + 1

Ironia pisała ostatnio, że niestety na nie :-(
Dawno nie deklarowała się _Angel_ i Izabela34 - dobrze by było ustalić co z nimi.
Co do ilości pokoi to Nutria ma być z Traschką, mnie zaprosił Miesio z Rodzicami a AGATA R. do kogoś będzie ewentualnie dokoptowana i to koniecznie żeby nie została sama w dużym pokoju. _Angel_ mogłaby być ewentualnie z AGATA R w pokoju no i Izabela34 jeden. Jeśli by Ironia jednak pojechała to zajmujemy 9 pokoi, jeśli nie i pozostałe niezdeklarowane Dziewczyny to 6. To w temacie rezerwacji 10, z którą myślę wypadałoby coś zrobić.

II. kwestii żywienionych
Jak ustalamy nasze posiłki, czy robimy coś wspólnie - o ile będzie miejsce - czy każdy sobie działa jak mu się podoba.

III. grill
Czy mają tam węgiel czy musimy się zaopatrzyć - jeśli to drugie to czy na jakiś sklep jest co liczyć który będzie w podbliżu czy lepiej przywieźć ze sobą i jak z tym co wrzucić na ruszt.

IV. na niepogodę
Czy będziemy siedzieć w tej sali o której wspominałam Traschka czy awaryjnie nie mieć namiaru na jakieś miejsce z kulkami w Koninie?

Jak się już wszystki określą ostatecznie to ja mam adresy mailowe chyba do wszystkich w/w więc może byśmy do wymiany poglądów przeszły na taką formę komunikacji jako na moim zdaniem wygodniejszą.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki moje Kochane!
Ja/My jesteśmy wciąż jak najbardziej na tak, ale nie mogę powiedzieć czy do 20.04 się to nie zmieni. Najważniejszy obecnie jest mój mąż a wciąż nie mamy pewności czy wystarczy tylko rehabilitacja czy jednak operacja. W poniedziałek prawdopodobnie będziemy mieć konsultację u neurochirurga. Zrobiliśmy rezonans na własną rękę i kręgosłup Romka jest w fatalnym stanie.
Odezwę się jak się nam sprawy posuną do przodu.
Ściskam Was wszystkie - bardzo za Wami tęsknię i tak bardzo chciałabym Was zobaczyć w realu!!!

Misia tutaj Agroturystyka Ania i Filip
my jedziemy nie jest tak strasznie drogo a będzie fajnie :-)
Forever my pewnie weźmiemy jakiś obiad w sobote, a może jakby nam udostępnili jakąś kuchnię to mogłybyśmy zrobić zrzute powiedzmy 20 zł na osobę dorosłą i pojechać do jakiegoś sklepu zrobić zakupy i szwedzki stół rano czy coś podobnego? co sądzicie?

Kati, szwedzki na śniadania a grill na obiadokolacje:-):-):-) Proponuję spisać jak tylko przyjedziemy ile i czego na grilla ( podpałki, mięsiwo, chleb, może jakieś warzywa- cukinia z grilla dobra), ustalić wspólny budżet i chłopów po to wysłać ( może na zakupach się zintegrują:-D) No i piwko, ale to już każdy w swoim zakresie:-p

reklama
Izabela34 - trzymam kciuki, zdrowie najważniejsze :tak:
Misialina - zapraszamy, miejsca są zarezerwowane w dostatecznej ilości
Ironia - szkoda :-(, pamiętam jak niemal walczyłaś o ten wyjazd.
Kati83 i Aestima - kulinarnie to bym sugerowała ustalić czy będzie na czym pichcić i tak duże miejsce aby logistycznie temat ogarnąć, no i myślę, że jednak na kolację piątkowo dobrze by było coś mieć ze sobą - mięsiwo czy też coś innego - albowiem o różnej porze będziemy zjeżdżać a sępiarstwo to niedobra rzec :no: Odnośnie zakupów na miejscu to mam nadzieję, że będzie gdzie i wybór. A cukini z grilla nie pamiętam żebym kosztowała. Sugeruję aby Każda rzuciła co weźmie na piątek wieczór i sobotnie śniadanie aby nie było 30 chlebów i 10 plasterków żółtego sera :-p No i te griilowe rzeczy może powinny być różnej kategorii ... tłuszczowej ;-)
Dziewczynki, i ponawiam pytanie - Która z grupy zlotowej poza Nutrią i Aestimą cycuje ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry