reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
my sie jeszcze karminy popołudniami, na noc i w nocy mm nie używam ale już zakupiłam hippa 3 jakby co. Chcę przetestować przed wyjazdem. Mój Mati to cycor na całego ;-)
To co ustalamy, Zróbmy liste ile czego będzie potrzeba, powiedzmy:
5 bochenków chleba
2 kostki masła itp
ja sie nie znam ile tego trzebabybylo dla 14 osób dorosłych

A może jednak każdy sobie kupi co lubi, a potem wyłożymy i razem będziemy śniadania, kolacje jeść? Bo ja np. chleba białego niet i co do masła też mam preferencje i w ogóle ...:-p Takze może każdy kupi to co je, co lubi a potem możemy się dzielić po ludzku przecież:))

Aestima - systemowo masz rację, tylko ja nie wyobrażam sobie wciskania spożywki która jest dodatkowo wrażliwa na transport do i tak zapewne wypchanego ( 2 + 3 ) auta. :-( Ustalę jeszcze z Nutrią.

no właśnie my bedziemy jadąc na zlot wracać z 3 tygodniowego pobytu w zg, więc NIC nie wciśniemy, nawet dodtakowej szpili ( będzie z nami wózek, drewniany jelonek ( zamówiłam przesyłkę do rodz. bo tu nie zdążymy odebrać), maszyna:-D, pudło z materiałami, prezenty i bóg wie co jeszcze:szok:)

wszystko kupimy na miejscu.

A może jednak każdy sobie kupi co lubi, a potem wyłożymy i razem będziemy śniadania, kolacje jeść? Bo ja np. chleba białego niet i co do masła też mam preferencje i w ogóle ...:-p Takze może każdy kupi to co je, co lubi a potem możemy się dzielić po ludzku przecież:))
:tak: Ja raczej wszystkożerna jestem, ale chyba wolałabym we własnym zakresie jednak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry