reklama

spotkanie czerwcówek 2012

:-) My kąpiemy małego chwilę po 19. Ok. 19:30 amciu i lulu. Ostatnio usypia niemal od razu.
edit. K. chciał zabierać wanienkę :-D Ale powiedziałam, że nic się małemu nie stanie, jak opluskamy go pod prysznicem - albo nawet chusteczkami - a po powrocie zrobimy mu mega-kapiel ;-)

reklama
trashka 0super, że masz nianie! to ja tez skorzystam;) Jestem za położeniem dzieci i zostawieniu ze wspaniałą nianią i pójściu na balangę ;-) Moje dzieciaki też do 20powinny dawno spać. Mam nadzieję, ze tojakośsensownie zgramy (za to trzymam mocno kciuki!)

co do śniadania.. to mi w sumie wszystko jedno. Mogę wydać te 30 zł. albo sama cośsobie zjeść. Chyba- wygodnickojużbędę wolała wykupić...

nutria ufff dzięki ci dobra kobieto! Zatem będziemy razem pokojem wyrodnych imprezujących matek:) Niania dobrze zbiera, powinna spokojnie zebrać cały pokój. Zrobimy wcześniej testy:) Ja myślę, że nasze maluchy zgrają się idealnie, nie mają wyjścia :-D

reklama
Z tym zostawianiem Trasiu, to też o dziecko chodzi- nasz to taki typek co śpi niespokojnie i się budzi.
ZOłza, właśnie oddelegowując mojego Księciulina na balkon wymyśliłam dość chytry plan:-D Mój Michał tak coś czuję zgrałby się z Twoim K.- moze walniemy dzieci ( E+ K+M) do jednego pokoju i Panowie sobie przy nich z piwkiem posiedzą?? I oni mieliby imprezkę i my miałybyśmy wolny wieczór? Taki wstępny pomysł, nie wiem co Panowie na to... Miesiu się budzi, ale absorbujący nie jest- wystarczy, ze go Michał przytuli i da im spokój:)
Nie wiem jak innie panowie nasi, ale może jeden wieczór niech oni zbiorowo dzieci pilnują a jeden my?
Madziolka, Mrsmoon, a Wy jak z zostawianiem dzieci w pokoju?? No trzeba coś wymyślić by wszyscy fajnie spędzili ten czas!
No bo w sumie to jaki jest plan dla naszych Panów???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry