reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Mój A też chętnie z Mają w weekend się bawi, a ja prace domowe nadrabiam i odpoczywam trochę od niej:zawstydzona/y: A wyjazd traktuje jak większość facetów - to mój wyjazd i on dla mnie jedzie...ważne że jedzie, co tam:-D

reklama
A mój A cieszy się na tacierzyński, bierze drugą połowę maja!!! Pewnie gdzieś pojedziemy, ale nie ominie nas też wyjazd do teściów, bo trzeba Mai urodziny zorganizować...na razie skupiam się na przeżyciu u nich świąt...

Aestima, popieram! Zresztą i tak miałam wziąć ;-) Ale fajnie, jak każdy weźmie.
K. się dostosuje co do niańczenia dzieci wieczorem, ale wolałby spędzić wieczór razem... Czyli tak, jak myślałam.

To może wynajmiemy opiekunkę z okolic Konina, damy jej śpiące dzieci ( w jednym pokoju) i będziemy ją co chwila monitorować?? Panowie mogą po nią nawet do samego konian pojechać i odwieźć, mo zna znaleźć na stronie niania.pl jakąś studentkę...

Aestima, pomysł jest świetny!!! :-)
K. jest gUpi - powiedział: "Taa, panowie sami pojadą, wybiorą i sami ją będą co chwila kontrolować..."
:confused2: Ale i tak go kocham ;-)
Wracając do opiekunki - ciekawe, czy by się znalazła chętna i ile by chciała za taki wieczór ;-) Ale poważnie, mi się ten pomysł podoba.

NIE. Panie wybiorą, Panowie przywiozą i odwiozą ( M. w 1 str. spokojnie pojedzie) I pAnie ją będą monitorować! Na zmianę co jakiś czas + włączona niani e. ( opcja dla nieufnych). Niania może książkę czytać:)

reklama
Musimy studentki szukać, ja brałam niewiele za takie akcje. Ile osób zrzuca się na opiekunkę???
1. MIeszko
2.Ediś
3. Krysia?
4,5 Majki??
kto jeszcze??
Bo musimy wiedzieć ile możemy zaoferować i w jakich godz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry