reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
O to jesli chodzi o lipiec nas nie bedzie na spotkanku myslalam ze o wiele dalszy termin wybierzecie:-( ale moze kiedys zrobimy nastepne o ile mamuski z forum sie nie wykrusza:-)

Dla mnie Wroclaw troszke daleko.
Mysle, ze jednak miesiace letnie to nienajlepszy pomysl, bo raz wiele dziewczyn wyjezdza, a dwa -ceny wszelkich noclegow duzo drozsze.

Ja nie wiem, czy zdobyłabym się na podróż z Lolą. R. bedzie pracował, więc byłabym skazana na siebie. :confused:

A pora letnia, dla mnie ok. Wakacje... A potem, wszystkie nauczycielki "odpadną"

Dla mnie Wroclaw troszke daleko.
Mysle, ze jednak miesiace letnie to nienajlepszy pomysl, bo raz wiele dziewczyn wyjezdza, a dwa -ceny wszelkich noclegow duzo drozsze.

w miejscach nie letnich - ceny sa dość niskie

np w miastach akademiki proponują niskie ceny noclegów (kiedyś nocowałam we Wrocku w akademiku - o 1 w nocy dotarłyśmy w drodze do Krakowa :) )

a chyba nikt z nas nie wyjeżdzą na całe 2 miesiące, a jeszcze jest troszkę czasu by to jakoś sobie w wakacje poukładać

a nauczycielek troszke jest czynnych - a to jeden z minuisków (oprócz pensji) że wolnego troszkę nawet i sporo ale w sztywnych ramach :)

qurczaki - napaliłam się na ten Wrocław - byłoby super - najlepiej żeby to było w miesiącach letnich to spotkanko mogłoby być w jakimś parku - taki mały piknik:happy:
tak wszystko fajnie:tak: tyle ze ja myslalam o czyms poza miastem - o jakims osrodku takim jak borki poniewaz jak ma sie do dyspozycji pokoj czy osrodek to nieazna jest pogoda przewijanie karmienie podgrzewanie i inne tego typu rzeczy -a park? no ok ale co z zalatwianiem potrzeb :-p ;-) a dotego tak jak napisala Azik mozna zostac pare dni dluzej :tak:
ja bylabym za lipcem:tak:

Kasia - zgadzam się z Tobą ...park jest dobry raczej na kilka 2 lub 3 godziny...a póxniej przewinąc naqkarmić dziecko to już jest problem...także mysle że Spała albo Borki lub inny ośrodek jest dobrym pomysłem na takie spotkanie. A co do daty to się poprostu musimy zgrać wszystkie...ja urlop biore w sierpiniu ale kilka dni wolnego w lipcu też bede mogła wykorzystać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Widzę, że bierzecie mój ukochany Wrocław pod uwagę jeśli chodzi o miejsce spotkania - bardzo się cieszę...

Z ośrodkiem tutaj może być spory kłopot, ale jakieś motele i hotele są jakie tylko chcecie w cenach do wyboru do koloru. Jeśli coś sobie upatrzycie to ja chętnie sprawdzę ceny i wolne miejsca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry