aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ale Wrocek to chyba jedno z lepszych rozwiązań, zwłaszcza że na miejscu jest sporo mam, które moga czynnie to organizować![]()
też tak myśle

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale Wrocek to chyba jedno z lepszych rozwiązań, zwłaszcza że na miejscu jest sporo mam, które moga czynnie to organizować![]()

Ja nie wiem, czy zdobyłabym się na podróż z Lolą. R. bedzie pracował, więc byłabym skazana na siebie.
A pora letnia, dla mnie ok. Wakacje... A potem, wszystkie nauczycielki "odpadną"
Dla mnie Wroclaw troszke daleko.
Mysle, ze jednak miesiace letnie to nienajlepszy pomysl, bo raz wiele dziewczyn wyjezdza, a dwa -ceny wszelkich noclegow duzo drozsze.
tak wszystko fajniequrczaki - napaliłam się na ten Wrocław - byłoby super - najlepiej żeby to było w miesiącach letnich to spotkanko mogłoby być w jakimś parku - taki mały piknik![]()
tyle ze ja myslalam o czyms poza miastem - o jakims osrodku takim jak borki poniewaz jak ma sie do dyspozycji pokoj czy osrodek to nieazna jest pogoda przewijanie karmienie podgrzewanie i inne tego typu rzeczy -a park? no ok ale co z zalatwianiem potrzeb
;-) a dotego tak jak napisala Azik mozna zostac pare dni dluzej