reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
u mnie w rachubę wchodzą tylko wakacje... (lipiec - sierpień)

dla mnie niewykonalne jest jechać 300-500 km na 1-2 dni, noc chuba że bez dzieci - ale wtedy spotkanie marcówek traci troszku sensu...

noc chuba że bez dzieci - ale wtedy spotkanie marcówek traci troszku sensu...

Nie zgodzę się z Tobą, mam koleżankę, która jest z Lipcówek 2005 - spotkały się niedawno w Poznaniu bez dzieci właśnie i mówiła, że było rewelacyjnie, np. odpoczęły od dzieci i problemów dnia codziennego, a mogły się spokojnie poznać i nagadać...

Nie zgodzę się z Tobą, mam koleżankę, która jest z Lipcówek 2005 - spotkały się niedawno w Poznaniu bez dzieci właśnie i mówiła, że było rewelacyjnie, np. odpoczęły od dzieci i problemów dnia codziennego, a mogły się spokojnie poznać i nagadać...
Ivka- I pewnie coś w tym jest;-);-);-):-D:-D:-D

a moze te nasze dzieci to z tymi malzami naszymi zostawimy na pikniku, a same jakis bar znajdziemy :cool2: :-) ;-)

jak dla mnie termin wakacji tez pasuje, my urlopu raczej nigdzie nie bedziemy miec :eek:

to wszystko zależy od tego co chcemy osiagnąć, ale jak mamy mieć spotaknie 2 dniowe, to zdazymy sie nagadać, wysłać meżów z dziecmi na spacer, nacieszyć naszymi pociechami, itd

wszystkiego po trochu

a tak na marginesie to czemu, jak marcówek w wrocku jest tyle, czy w Warszawie tyle- to nie zrobicie so bie tak poza tym małych miejskich spotkań... mogłybyście co nieco przetestować np we Wrcocku :) (mówię o lokalach na damskie spotkanie :) )

chociaż widze mnie i Kingę - jedno miasto a spotykamy się przypadkiem w hipermarkecie :), rozpoznajemy ze zdjęć lub przez dzieci :-)

a tak na marginesie to czemu, jak marcówek w wrocku jest tyle, czy w Warszawie tyle- to nie zrobicie so bie tak poza tym małych miejskich spotkań... mogłybyście co nieco przetestować np we Wrcocku :) (mówię o lokalach na damskie spotkanie :) )

Ja pierwsze słyszę, że jest jakaś Marcowa Mama 2006 z Wrocławia poza mną, a dodam że wysłałam ponad 30 karteczek roczkowych, więc raczej wrocławski (lub blisko okoliczny) adres rzuciłby mi się w oczy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry