reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
jak dla mnie to mój kierowca bobmowca może zrobić kilka kursów na dworzec po resztę ekipy.

czyli co - wstepnie ustalony LIPIEC??????????????????

to teraz ustalmy miejsce

reklama
a jakie są ceny w Spale???????

noclegów można szukac - tylko musimy wiedzieć ile nas będzie tak mniej więcej.
no i jeszcze zastanawiam się nad cenami w lipcu i czy bedą miejsca?????????????

Kasiula - ja ma tiko i nawwt licząc 2 os dorołse + 2 dzieci - to już jest za duzo

takie rzczy wchodza w rachube jak mam podejchać 20 m,inut do lasu za miastem, a nie jak jechac pare godzin

i wydaje mi się że nikt tu nie wybrzydza (nie wiem skąd Ci się to wzięło) mamy rózne potrezby i MOŻLIWOŚCI (np głupi przyziemny brak kasy na haotel czy super ośrodek), i nie da się niczego narzucić trezba przegadać i zawsze sie do czegoś dojdzie

jeżeli chodzi o transport to dobrze było by wybrać coś koło lub w dużym mieście i wiedy do tych 30 km, to zmotoryzowani za symbliczny koszt benzyny (sybmoliczny, he he) przewiozą za miasto lub wynająć busa

a ten schemat jest świetny, za dwa trzy dni będzie mozna się już do czegoś dopasować :)

1. Kiedy lub kiedy nie - lipiec sierpień - tak
2. Gdzie (+/-) - najlepiej z dobrym dojazdem pkp + max 50 km
3. Ile osób - 2 + 2
4. Maks koszt - przydałoby się by można było be zwyżywienia i z wyżywieniem, jak najmniej :)
5. Zmotoryzowany - to zależy gdzie :) tzn im dalej tym mniejsze szanse :)

Azik zeby nie bylo nieporozumien - nie chodzilo mi tu o wybrzydzanie w takim sensie tylko o to ze ogolnie nie mozemy sie zgrac - zle slowo przepraszam :tak:

ad.1.póki co pasuje nam lipiec (oprócz 7.8.07)i sierpień (oprócz 11,08)
ad.2 - miejsce z dobrym dojazdem pkp ( na kilkugodzinną jazdę autobusem z Krzymkiem się nie zdecyduję - sama nie cierpię autobusów)
ad.3.ja + Krzymul, Piotrek - nie wiem
ad4.bez szaleństw :)

Dziewczyny spokojnie..;-)jakoś się trzeba dogadać..ale mysle że centrum Polski jest dobrym pomysłem bo kazdy ma dojazd w miare podobny...jesli któres mamy mieszkają na północy Polski ..to trudniej im dojechac na południe......wiec ja jestem za centralna Polską Łódź lub Warszawa....ale ta Spała jest doskonałym pomysłem...lub Borki...to są ładne ośrodki a cenowo też ujdzie..... i jest tam latwo dojechac ...bo Spała to ośrodek szkolenia olimpijczyków (jak dobrze pamiętam)...

Ale starajmy się do tego podejsc na spokojnie...a co do wybrzydzania...Kasiulla nie miała tu na mysli nic złego...chodzi może "o bardziej konkretne odpowiedzi"...nie wiem czy dobrych słow uzyłam

Może sporządzimy liste tych mam niezmotoryzowanych i wtedy zastanowimy się jak zorganizować dojazd...czasami stosuje sie wynajete BUSy cenowo jest przyzwoicie..(ja tak jechalam na wesele i było ok) tylko zastanawiam się jak to z dziecmi zrobic...ale mysle ze zamontowanie fotelików na siedzenia takiego busa nie jest kłopotem (no chyba że ktos ma ISofix):tak::tak:

co do Spały to dojazd jest taki sobie - jak dla mnie - pkp do tomaszowa maz. i potem autobus; lub pks do Spały (bezpośredni chyba raz dziennie) na który się nie pokuszę - tak wygląda dojazd z W-wy

reklama
co do Spały to dojazd jest taki sobie - jak dla mnie - pkp do tomaszowa maz. i potem autobus; lub pks do Spały (bezpośredni chyba raz dziennie) na który się nie pokuszę - tak wygląda dojazd z W-wy

no ok a powiedz mi jedna rzecz np do gospodarstwa agroturystycznego gdzies po Krakowem dasz rade dojechac?? no tez pewnie bedzie problem
a wyzej napisalysmy ze przeciez mozna po mamy ktore bylyby niezmotoryzowane wyjechac do tomaszowa :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry