Kasiulla - no teraz Ty nie rozumiesz

chodzi o to że do Wrocka czy do wawy czy do krakowa jest dojazd PKP w sumie zewszad i ok żadej porze - do łodzi, do bydgoszczy, czy do torunia czy innych miast nie ma takiego dojazdu (częstego)
i nikt nie marudzi - więszkość mam jest za okolicami wrocka i łodzi - więc wystarczy wybrać
nadal nie ma konkternych informacji o ośrodkach - czyli mału wybór - ja mogłabym podac coś koło siebie - ale po co tutaj i tak nikt nie przyjedzie
- to moze niech każda z dziewczyn z centrum, która ma mozlwiosć coś znajdzie i zaproponuje...
jakoś mi się widzi, że żadko organizujecie coś - zawsze najpierw jest miesiąc przygotowań, debatowania, co lepsze, gdzie wygodniej, gdzie taniej -
najwazniejsze to ustalić termin - miejsce się dobierze po wiellluuu dyskusjach - i na tym opiera sie organizacja zlotu...
podczas organizowania imprez -
tak jest i tyle...
bez rozmów i dyskusji nie było by świetnych pomysłów...
i nie używajcie słow które mają znaczenie negatywne, to nie będzie problemu, zwłasza gdy potem dodajesz by ktoś się nie obraził - to od razu rzuca cień na sprawę... - wtedy nie będzie niedomówień.
aha no i wydaje mi sie ze max 50 km od duzego miasta - 70 czy 120 to stanowczo za dużo.