reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
podaj mi adres, sprawdzę jak dojechać i wtedy ci powiem :)
a tak na serio to wyluzuj trochę - napisałam tylko,że jak dla mnie jest srednio fajny dojazd, a nie że to beznadziejne miejsce i w ogóle bleee...

reklama
Proponuje, aby te z okolic Spaly zorientowaly sie czy w sezonie nie ma jakis dodatkowych form komunikacji z cywilizacji.
Przynajmniej u mnie w miescie od czerwca nad pobliskie jeziora sa uruchamiane regularne kursy busowe i autobusowe linii prywatnych.

Ze sprawdzonych miejsc znam kilka nad zalewem Koronowskim (okolice Bydgoszczy) dojazd PKP do Bydgoszczy wzgledny z innych miast, chociaz z poludnia Polski to juz daleko, a z Bydgoszczy komunikacja prywatna i PKP prosto pod osrodek dowozi. Koszt poza sezonem byl ok nie wiem jak w sezonie z miejscami i cenami.

a tutaj link gdzie można różne ośrodki namierzyć: noclegi w Polsce

podaj mi adres, sprawdzę jak dojechać i wtedy ci powiem :)
a tak na serio to wyluzuj trochę - napisałam tylko,że jak dla mnie jest srednio fajny dojazd, a nie że to beznadziejne miejsce i w ogóle bleee...

a ja nie napisalam ze mam jakies pretensje do ciebie tylko chodzi mi o to ze praktycznie wszedzie - pomijajac same duze miasta - mamy niezmotoryzowane beda mialy problem z dojazdem wiec prosze przeczytaj moj post dokladniej

my do spaly mamy ok 70 km z lodzi, wiec mi to obojetne czy to bedzie 120 do warszawy czy troche wiecej do wroclawia

ale jak wszystkie zaczniemy "grymasic" i nie znjadziemy jakiegos kompromisu to mysle ze spotkanie do skutku nie dojdzie:-(

To ja krótko i zwięźle:

Zdecyduję się na wyjazd z Szymonem wyłącznie w obrębie 50km od Wrocławia, mimo że jestem zmotoryzowana i podróżuję z nim sama.

Termin mi właściwie obojętny.

:-pKasiulla - no teraz Ty nie rozumiesz :-p
chodzi o to że do Wrocka czy do wawy czy do krakowa jest dojazd PKP w sumie zewszad i ok żadej porze - do łodzi, do bydgoszczy, czy do torunia czy innych miast nie ma takiego dojazdu (częstego)

i nikt nie marudzi - więszkość mam jest za okolicami wrocka i łodzi - więc wystarczy wybrać

nadal nie ma konkternych informacji o ośrodkach - czyli mału wybór - ja mogłabym podac coś koło siebie - ale po co tutaj i tak nikt nie przyjedzie :(
- to moze niech każda z dziewczyn z centrum, która ma mozlwiosć coś znajdzie i zaproponuje...

jakoś mi się widzi, że żadko organizujecie coś - zawsze najpierw jest miesiąc przygotowań, debatowania, co lepsze, gdzie wygodniej, gdzie taniej - najwazniejsze to ustalić termin - miejsce się dobierze po wiellluuu dyskusjach - i na tym opiera sie organizacja zlotu...

podczas organizowania imprez - tak jest i tyle...
bez rozmów i dyskusji nie było by świetnych pomysłów...

i nie używajcie słow które mają znaczenie negatywne, to nie będzie problemu, zwłasza gdy potem dodajesz by ktoś się nie obraził - to od razu rzuca cień na sprawę... - wtedy nie będzie niedomówień.

aha no i wydaje mi sie ze max 50 km od duzego miasta - 70 czy 120 to stanowczo za dużo.

Azik ale mi chodzi caly czas o to ze mi to obojetnie gdzie bo bede samochodem!!
a mamy bez auta bede mialy klopot z dojazdem wszedzie poza duze miasta czyli problem bedzie pod lodzia pod wroclawiem czy pod warszawa i to probowalam wytlumaczyc
niektore przyznaly ze fajnie byloby poza miastem i na noc no ale co z dojazdem poza te miasta? i tu wlasnie jest klopot bo dojazd jest do miasta a jak poza te duze aglomeracje?
jeszcze raz powtorze ze nie upieram sie na spale bo mi to obojetne :tak:
zagmatwalam strasznie ale mam dzis kiepski dzien , mam nadzieje ze teraz wytlumaczylam o co mi chodzilo

chodzi o to ze do dużego miasta typu wrocek dojedziemy pkp. a stamtąd już po kolezeńsku

i dużo łatiwej jest pkp dojechać do wrocka czy gdańska niż do łodzi czy torunia...

i tylko o to chodzi... dla mam niezmotoryzowanych przydałyby sie okolice duuużego mista które ma dobre połaczenia, a potem do tych 50 km to jakoś koleżeńsko albo wynajetym busem się dojedzie...

szukam czegoś w wielkopolkim i dolnośląskim województwie - i za wiele nie ma :(

reklama
nam pasuje wrocław i łódź oraz ich okolice
jesteśmy zmotoryzowani i chętni do pomocy przewozowej
pojawimy się w 3
nam pasuje lipiec tak do 20 max bo później jedziemy na wczasy
a co do cen to dla nas też muszą być bardzo rozsądne bo ciężkawo z kasą albo poprostu wieczorkiem się zwiniemy i wrócimy do domku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry