reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
Ja również, chyba w komplecie Stach + rodzice, a na pewno Stach+ja, skusiłabym się na spotkanko. Pasują mi weekendy lipcowe, jeszcze nie wiem czy wszystkie.
Jeśli chodzi o miejsce to centralna Polska wydaje mi się najbardziej rozsądna. Spała, czy Borki (chyba fajniejsze) odpowiadają nam. Jesteśmy zmotoryzowani, więc służylibyśmy ewentualnie pomocą.

reklama
Mapka dojazdowa do Bronisławowa i Borek
dojazd.png

a tu linki do noclegów w tych okolicach

http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/galerie.htm

http://www.spala.pl/noclegi/noclegi.html

http://www.borki.pl/

W Bronisławowie ja byłam na zjeździe integracyjnym z mojej ówczesnej pracy...jest to bardzo miły ośrodek ...nad zalewem zresztą w linku jest wszystko

A co do organizacji duzych wyjazdów..lub konferencji...ja w pracy robie to dosc często ....
:tak::tak::tak::tak::tak:

przy tych cenach w tych ośrodkach to ja niestety odpadam :(

nie miam tyle kasy :(

Karolka jest różnica w zorganizowani usamodzielnym zjazdy dla ludzi, a w zorganizowaniu wspólnym... - przy wspólnym jest dyskusja, przy samodzielnym trzeba sie dostosować...

Azik- skarbie ...ale ja nie bardzo rozumiem uwage o posługiwaniu się netem...ja Ci nie mówiłam że nie umiesz się posługiwac....znalazłam ciekawostke .i pragnęłam Ci ją przekazać...i tyle.... Ty często równiez przekazujesz nam ciekawostki lub różnego rodzaju informacje w linkach ....

Rozumiem Cie doskonale....:tak::tak::tak:tylko wiesz co tak na zupełnym marginesie o cos spytam...:-D:-D:-DTy masz dalej do wrocławia niż np. do Warszawy lub Łodzi i wolisz jechac do wrocka?

Jesli chodzi o ceny ...ja daje tylko przykłady ośrodków...w Spale jest na pęczki tych pensjonatów...wybierzesz sobie taki jaki Ci bedzie odpowiadał:tak::tak::tak::-D:-D..wydaje mi się że jeśli mamy małe dzieci to jednak każda mama powinna sama zająć się swoją rezerwacją ...bo w naszym przypadku moga się pojawic różne sytuacje i niech lepiej każdy odpowiada za swoją rezerwacje:tak::tak:

Azik, Karolka może nie starajcie się udowodnić która lepiej zlot zorganizuje. a zabierzmy się do konstruktywnej wymiany zdań.

Co do cen sądzę, że znajdziemy ośrodek taki który będzie w zasięgu portfeli większości (mam nadzieję, że wszystkich) i najlepiej gdyby jakaś mama była w stanie zobaczyć go na własne oczy przed decyzją, że to tam.
Jako grupa zorganizowana, możemy ponegocjować cenę i chociaż kilka złotych na dzień od osoby oszczędzić. Opcja z wykupeiniem chociaż częściowego jedzenia byłaby miła.

Boże kochany...wkleiłam kilka linków o dojazdach do miejscowości na zalewem Sulejowskim i przede wszystkim nie zamierzam nikogo przekonywac do tego że cos lepiej zorganizuje...bo niczego nie zamierzam organizowac...:szok:ja mam za duzo zajęc żeby jeszcze coś organizowac sama...moge w czyms pomóc...nie zamierzam wychodzic przed szereg.............

Odechciało mi się tego spotkania ...cholera jasna ...Nic nie mozna napisać...bo albo się człowiek wymądrza ...albo usiłuje przekonac że lepiej zroganizuje...jasna cholera ..pisze posty pełne wesołych i usmiechnietych i zyczliwych buziek nikogo nie zamierzam przek0onywac do niczego

Asioczek ...przepraszam Cie nie bierz tego broń boże do Siebie...ale zrobiło mi się poprostu przykro..........z resztą nie wazne....
Jak zdecydujecie sie na miejsce i date ...ja się dostosuje ...to jest moje zdanie w tej sprawie
Nie udzielam się w tej sprawie juz wiecej zrobicie jak bedziecie uważać moje zdanie znacie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry