reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

no wlasnie u nas maksymalnie bylo by 3-4 dni...wiecie Krakow niedaleko wiec rodzina czeka

Sandra a jak my bedziemy miec dwa lozeczka turystyczne dla dzieci to jak to beda liczyc?????

reklama
Dziewczyny, jak bede miec od wiekszosci porpozycje terminu i dlugosc pobytu to sklece to w calosc i Wam napisze w jakim okresie jest przewaga chetnych :tak::-)

Dziewczynki, ponawiam temat, bo wiosna zbliza sie wielkimi krokami, wiec najpozniej w marcu/kwietniu trzeba robic rezerwacje na lato :tak:

Piszcie propozycje terminow i jaki rodzaj obiektu by Was interesowal :tak:

jak już pisałam- nam każdy termin odpowiada... chociaż... ze względu na ciążę- im wcześniej, tym lepiej:tak::tak:

Ja sie dostosuje. ale proponowalam cztery terminy:
od14 lipca
od21 lipca
od 28 lipca
lub od 4 sierpnia - moze byc ewentualnie jeszcze tydzien pozniej

Ja proponuje lipiec ze wzgledu na Ewcie. W sierpniu przeciez rodzi! Wiem, Kochana, ze masz termin na wrzesien, ale wszystkie tu mamy przeczucie, ze urodzisz w sierpniu. :-p Sierpniowe dzieci sa fajne... :-D

ja sie dostosuje.jak bede wiedziała wczesniej to wezme 2-3 dni urlopu:tak:byle by było ciepło:-);-)

reklama
U mnie to samo, ja sie dostosuję w każdym momencie, jedynie mój mąż musi sobie w pracy przynajmniej msc wcześniej zaklepać wolne. więc proszę o info troszkę wczesniej z dokładnym terminem, no i oczywiście na ile dni :)

Do góry