reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
dziewczyny ja się na razie nie mogę zdeklarować z konkretnym terminem, bo nie wiem jak mi będzie wychodzić z tym księgowaniem
na pewno do 25 każdego miesiąca będę uziemiona (bo VAT). po 25, tak do 5 kolejnego miesiąca myślę, że będzie ok

Leyna to wypadało by tak że Tobie pasowały by dwa weekendy 25-27 lipiec i i 1-3 sierpien to moze wexmy te dwa terminy jako dni wyjściowe i może jakos uda sie wszystkim do nich dopasowac, bo dwa miesiące to duzo i trudno bedzie wyznaczyc jeden termin z tylu weekendów a tak jak beda dwa to zobaczymy gdzie wiecej dziewczyn sie wpisało i bedzie łatwiej cos ustalić:tak:
ja jak już pisałam pojade w kazdym terminie:-)

to duzo czy malo? szkoda,ze wypada to w sezonie, bo i pewnie ceny beda astronomiczne.....
To jest pensjonat, wiec cena jest ok. Kwatery prywatne sa tansze - w sezonie letnim 25-35 zl w zaleznosci od dlugosci pobytu czy lazienki w pokoju/korytarzu :tak:

Jak uzgodnimy orientacyjny termin, wezmiemy sie za cene ;-):-) Wtedy napisze maila do obiektow z prosba o oferte. Bo fajnie byloby miec mozliwosc zorganizowania ogniska czy cos takiego :-)

Sandra - czy mi się zdaje czy Jaworzynka leży niedaleko Szczyrku ?
Jezeli tak to raczej byłabym w stanie poruszyć dawne znajomości i cos pomóc ci wykabinować, Tak robią ogniska z pieczenie dzika na rożnie, kuligi itp zabawy w cenie hotelu pod warunkiem że jest grupa zorganizowana około 20 osób.
Znam byłego własciciela a teraźniejszego "chyba" współwłaściciela tego pensjonatu, bo głównym jak się nie mylę sa Golcowie.

Sandra - czy mi się zdaje czy Jaworzynka leży niedaleko Szczyrku ?
Jezeli tak to raczej byłabym w stanie poruszyć dawne znajomości i cos pomóc ci wykabinować, Tak robią ogniska z pieczenie dzika na rożnie, kuligi itp zabawy w cenie hotelu pod warunkiem że jest grupa zorganizowana około 20 osób.
Znam byłego własciciela a teraźniejszego "chyba" współwłaściciela tego pensjonatu, bo głównym jak się nie mylę sa Golcowie.

Jaworzynka lezy za Wisla (to tzw. trojwies - Istebna-Jaworzynka-Koniakow), wiec jest to ok. 40 min. jazdy samochodem od Szczyrku (no moze ciut mniej, bo do Wisly jedzie sie ok. 25 minut jak nie ma ruchu) :tak:

ja myśle że kobitki ktore nie moga w kazdy weekend przyjechać , powinny podac daty kiedy moga i będziemy je brały jako wytyczne, bo inaczej chyba terminu nie ustalimy, najlepiej ze 3 terminy i dopiero sie dopisywac komu jaki pasuje...co myslicie:confused::sorry2:

reklama
Do góry