aneek
Fanka BB :)
no właśnie dzowniłam do mojego adw i ma jutro pojsc zlozyć pismo o zabezpieczenie, sory za tyle pytań ale jak to wygląda? będzie rozprawa na ten temat czy po prostu sąd sam zadecyduje o tym? ile to może trwać. Aha tak, zaliczke wpłacił bo po wplacie zaliczki do sadu u nas dopiero idzie polecenie do instytutu a następnie wezwanie na badania i tam ma na badaniach zapłacić resztę kwoty, ja miałam być miedzy 10 a 12 ale nie było sprecyzowane, czekalo kilkA osob i kazdy miał się tak stawić, ja byłam na 11 i z tego co mi babka powiedziała to on się nie stawił, ja mam odnotowane że byłam. Pytaie tylko ile razy on może się tak nie stawiać..;/ miały być 23 zanim wyślą pismo z następnym termin to będzie kolejny miesiąc:/ a co do sędziny wydaje się być ok, babka ok 30 lat i wydaje się być obiektywna ale ten czas... a wy wnosiłuyście za zwrot poniesiony w okresie ciąży i porodu? bo ex stwierdział, że nic nie wiedział o ciąży i myślę, że zrobił to po to aby nie oddać mi połowy kasy za ten okres bo przecież nie wiedział że zostanie ojcem co jest bzduą bo wiedział od drugiego msca;/