reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
ewelcia są dwa rodzaje listów z CHB jeden z prośbą o podpisanie pracodawcy a drugi właśnie z wypisaniem danych GP ja ten pierwszy dostałam raz czy dwa a tak to dostaję tylko aby wypełniać dane dot.GP
jedni dostają taki inni taki

Fenix83
Fanka BB :)
potwierdzam.I ja kaskę dostałami listy regularnie co trzy miesiące a P stały kontrakt od 3,5 roku
a co do tych listów z prośbą o wypełnienie danych GP to nie trzeba osobiście latać do GP wystarczy że się wpisze dane kliniki nazwisko lekarza i nr telefonu samemu
oni jak chcą sprawdzić to sami dzwonią do GP;-)
ja jednak poszłam do gp i on potwierdził,że wystraczą jego dane wpisane przeze mnie :-)
odnośnie kaski to nie sprawdzałam,ale skoro mówicie że już jest to supcio.
zaraz jadę do bankomatu sprawdzic.
Fenix83
Fanka BB :)
wiem wiem.mam juz nawet form z banku,ale jakoś nigdy po drodze mi nie jest.Faktycznie kaska juz jest,wlasnie sprawdzilam sobie na internet banking:-)
FENIX83 zaloz konto internetowe,nie bedziesz musiala nigdzie jezdzic,wygoda,ze hej![]()
dziewczyny mam pytanko - czy którejś z was wpływa już zasiłek na konto??
z tego co mi powiedziano na początku to po 6 miesiącach kaska powinna byc na koncie,żeby nie trzeba było łazic na pocztę,a tu d...dalej nic.
trzeba to jakos wcześniej zgłosic w socialu że chce się na konto??czy to już nieaktualne i do konca trzeba na poczcie odbierac??
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
kaska to już w sobotę była ;-)
potwierdzam:-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
właśnie dostałam list z ChB z prośbą o uzupełnienie podpisem przez pracodawcę 
nie pamiętam kiedy dostałam ostatnio, ale tak myślę że to było ok 3 miesięcy temu... i dodam jeszcze że przez ten cały czas ani razu nie dostałam formy którą miał uzupełnić GP.
Dobrze że choć adres zmienili na poprawny

(po przeprowadzce)

nie pamiętam kiedy dostałam ostatnio, ale tak myślę że to było ok 3 miesięcy temu... i dodam jeszcze że przez ten cały czas ani razu nie dostałam formy którą miał uzupełnić GP.
Dobrze że choć adres zmienili na poprawny

reklama
ja tez wlasnie dzisiaj dostalam i tez do wypelnienia przez pracodawce.Jako ze P45 dopiero dostalam,nie wyslalam im jeszcze powiadomienia ze nie pracuje,ale wypelnie to teraz i dam do podpisu A. pracodawcy,jako ze on zatrudniony.Myslicie ze tak bedzie OK?mam dolaczyc im p45?
Teraz pewnie bede dostawac te listy o dane GP skoro nie pracuje..
Teraz pewnie bede dostawac te listy o dane GP skoro nie pracuje..