reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
dzięki dziewczyny za radę. Pewnie juz przed wyjazdem nie dam rady kupic, bo chciałam zamowic na allegro. Ale po powrocie jade do pati i maksa i w koncu sie na coś zdecyduje, bo nasza obecna spacerówka 12 kg,.wazy i mam jej dosc ;-)

Drogie poznanianki, poszukuję kamerzyste i fotografa na wesele, którzy będą na błogosławieństwu, w kościele, plenerze i na przyjęciu.
Wiele z Was już pewnie jest po ślubie, nas ten piękny dzień czeka za rok i chciałabym mieć kogoś kto bardzo dobrze uwieczni te najważniejsze chwile.
Znacie kogoś kogo możecie polecić, kto był na Waszym ślubie i robił np. świetne zdjęcia? Jeżeli tak to czy macie jakies próbki zdjęć swoje?
Kiedy fotograf robi zdjęcia w plenerze?

ale to tez jest na poznaniu jak wchodzisz w poznan to masz np watki
poznanianki
poznanska galeria zdjec
i ponizej jest
szprzedam kupie poszukuje

co do usuniecia to sie nie przejmuj jakos sie to zalatwi:-)

Coneco JOKER parasolka

ja patrzyłam tez na te... co myślicie?

Kubala, ja mam ten wózeczek, ale on jest juz dla takich wiekszych dzieciaczków, co nie śpia w wózku, bo ona tylko minimalnie sie obniża :tak::-D:tak: ja zmieniałam jak Kacper miał juz ponad 2 lata i funkcja leżąca juz mi nie była potrzebna :tak: bo poza tym jest bardzo fajny - leciutki, szybko sie składa i dobrze prowadzi

kubala, ja też mam ten coneco i jestem super zadowolona, nie wiem dokładnie ile Kinia miała jak do niego wsiadła,ale jakoś rok i miesiąc lub dwa i luz, wiadomo, że w parasolce za długo tak czy siak nie może,a ten pierwszy wózek jak dla mnie ma przewagę z rozkładanym oparciem i alles...a co do zakupu przez neta to zależy na który byś się zdecydowała, bo ja kupiłam właśnie w pati i max za 155zł chyba czyli tyle, co na allegro,a w sklepie w "rondzie"u góry widziałam też za 155,więc moze lepiej przejedź się to tu to tam w poszukianiu, bo szkoda dodatkowej kasy na wysyłkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry