reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Dziewczyny dostałam w prezencie nowy z metką, śpiworek do spania- ciepły (jesienno-zimowy) Adaś śpi pod kołderką więc jest mi zbędny. Zanim wystawię na allegro - może któraś z Was by chciała?
Śpiworek w biało-beżowe paski w misie, gwiazdki i kolejki.. ;-) Rozmiar 110 cm
długość całkowita : 104 cm
szerokość pod pachami: 38 cm
długość o paszek w dół : 80 cm.
Zapinany na zamek, a góra na zatrzaski
CENA : 20 zł + przesyłka

DSC05435.jpgDSC05436.jpg

SPRZEDANE !

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja mam cos do sprzedania :)

Kozaczki, dla dziewczynki.
Nowe
Rozmiar 20.
Ocieplne w środku.
Cena 30 zł plus przesyłka 5 zł

Załączniki

• DSCF4002.jpg
    DSCF4002.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCF4003.jpg
    DSCF4003.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 40
dziewczyny dostałam w końcu zamowione nici!!!! więc dzialam dalej, ale zeby nie było to 2 czapy prawie skonczyłam a dwie w polowie zrobione w tym dla Phelani kotek;p;p zeby nie było że jestem gołosłowna moje weekendowe wypociny...aaaaaa i jest hello kitty, na żywo wydaje mi się bardzo podobny ;p IMG_8675.jpgIMG_8672.jpgIMG_8671.jpgoraz nowe nici szary, grafit, niebieski, czerwony, zółty a reszta widoczne już miałam :) zółty jest taki w sam raz nie napastliwy, czerwony jest ładny soczysty wiadomo kolorki ciut roznią się od foto a własciwie chyba tylko szary bo jest jasniejszy, ale naprawdę ladne:)

Milva jestes następna w kolejce to zastanow sie nad kolorkami;p

violett kotek jest dla was;p tylko czapy do niego jeszcze brak:D testowałam swoje umiejętności ... i moim zdaniem wyszedł śliczny:) tylko sama się zastanawiam w jaki kolorek z czapą będzie ladnie ale albo jasny szary albo coś w tym guscie ladnie by gralo:) ale to pomyślimy jak ci będzie pasowac:)

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pare rzeczy nowych raczej dla dziewczynki 3-4 letniej.

Bluzeczka na metce 116 ale podaję wymiary bo wydaje mi się mała:
długość całkowita 46 cm, szerokość pod paszkami 27 cm, w talii 26 cm.
5 zł
DSC05445.jpg

bluzeczki marynarskie "motylkowe" - dosyć ciepłe- na metce 110 cm (4 lata)
długość całkowita 40 cm, szerokość pod pachami 37
Mam 2 sztuki
7 zł
DSC05444.jpg

spodnie dresowe - mogą być tez dla chłopaka rozmiar 110cm
długość całkowita- 66 cm
długość od kroku- 42 cm
w pasie bez rozciągania 24 cm
14 zł
DSC05443.jpgDSC05442.jpg

buty gufo CCC
rozmiar 22 używane- granatowe rozpinane na suwak