reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
IMG_8688.jpghm... starałam się jak mogłam.. ale ni cholery nie umiem odtworzyć tamtego pięknego kociaka Phelania.. więc jak coś to zrobię inną.. ale już nie kotka;p;p
oczywiście moi modele już śpią.. a czapa na głowie wygląda o niebo lepiej więc rano dodam fotkę na główce. kolor grafit i taki jaśniutki ładny niebieski:)

edit: kolorek dalej nie chce wyjść, naprawdę na żywo jest delikatny niebieski- mozesz go znaleźć w pierwszych zdjęciach nici jakie dodałam(same nici) ale kolejny raz przekonałam się ze nie ma co robić fotek nie na główce:) Kamil wyglądał w niej extra:) proszę zobacz sobie page kotek.jpg

Ostatnia edycja:
NASTAZJA a mogę jedną tą niebieską i drugą tą co jest na pierwszej fotce??? I zastanawiam się nad butkami ale to muszę w domku sprawdzić jakie zimowe butki na małego będą pasować więc napiszę jeszcze wieczorkiem lub jutro rano.

OK??

asko, czapeczka z hello kitty pieknie ci wyszła, chociaz nie przepadam za takimi wzorami,ta mi się podoba- jest extra!*dziecko mi ekran monitora cgce połamac zamyka i otwiera wiec tylko tyle na ten temat, bo pize w ciezkich warunkach...)

reklama
Do góry