reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka,

a ja już mam w domu wózek. Kupiłam z aukcji allegro, ale poza allegro. Przyjechał do nas nowiuteńki, zapakowany.
Jednak x-lander xa w kolorze raspberry + fotelik maxi cosi citi. Ma wszystko poza folią p/deszczową na spacerówkę. W to zainwestuję jak będę już ją używała.
Bardzo mi się podobają szczegóły, wykończenia i zmyślne rozwiązania np przy demontażu, zakąłdaniu torby x-bag itp.

Martwiłam sie nieprzekłądaną rączką, ale okienko w budce spacerówki zapewnia wystarczający widok na dziecko. Tak moim skromnym zdaniem, co oczywiście nie zastąpi przekładanej rączki. Ale lepszy wróbel w garści.... ;-)

martina, nic nie słyszałam o matrixie, ale chyba coś podobnego widziałam dzisiaj na ulicy, chyba że jest jeszcze jakiś inny wózek z podobą tapicerką w jakby koła.
Ten miał nisko gondolę, czego ja akurat chciałam uniknąć.

estragon, super jeep :tak:

reklama
Hejka,

a ja już mam w domu wózek. Kupiłam z aukcji allegro, ale poza allegro. Przyjechał do nas nowiuteńki, zapakowany.
Jednak x-lander xa w kolorze raspberry + fotelik maxi cosi citi. Ma wszystko poza folią p/deszczową na spacerówkę. W to zainwestuję jak będę już ją używała.
Bardzo mi się podobają szczegóły, wykończenia i zmyślne rozwiązania np przy demontażu, zakąłdaniu torby x-bag itp.
Gratulacje dla szczęśliwej posiadaczki xlandera:-)

Jestem zła.... wrrr....

jednak czeka nas zakup nowego wozka: gondola, spacerówka, fotelik ...

Okazało sie jednak (po dzisiejszej rozmowie z serwisem), ze ta gondolę ktora kupiłam jednak nie bardzo da sie zamontowac na mojej ramie, to znaczy da sie zamontowac, ale nie ma jej jak zabezpieczyc...
gondolę odsylam do sprzedawcy - tak sie umowiłam, a ona zwroci mi kase...

Musze wystawic swoja spacerówkę na allegro i kupic caly zestaw z nowym unisystemem...

no nie jestem pocieszona - bo nie planowalam takiego wydatku...

Jestem zła.... wrrr....

jednak czeka nas zakup nowego wozka: gondola, spacerówka, fotelik ...

Okazało sie jednak (po dzisiejszej rozmowie z serwisem), ze ta gondolę ktora kupiłam jednak nie bardzo da sie zamontowac na mojej ramie, to znaczy da sie zamontowac, ale nie ma jej jak zabezpieczyc...
gondolę odsylam do sprzedawcy - tak sie umowiłam, a ona zwroci mi kase...

Musze wystawic swoja spacerówkę na allegro i kupic caly zestaw z nowym unisystemem...

no nie jestem pocieszona - bo nie planowalam takiego wydatku...

No też bym się wkurzyła. A co ty właściwie zrobiłaś ze swoją starą gondolą od wózka że jej nie masz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry