estragon
mamusia synusia:P
nieeee, ale przeglądając allegro trafiłam na taką aukcję. Fajna ta spacerówkataka macie dostać?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieeee, ale przeglądając allegro trafiłam na taką aukcję. Fajna ta spacerówkataka macie dostać?

julienx a potem też będziesz jeszcze raz prała? bo ja się zastanawiam nad rozpoczęciem prania tych materiałów ale nie wiem czy to ma sens, jak się zakurzy to znowu trzeba będzie znowu prać, więc może szkoda roboty.

czy któraś z Was wie coś może o tym wózku, zna jakieś opinie, albo kogoś kto miał taki wózeczek??
Najbardziej kusi mnie w nim, oczywiście oprócz ceny, jego dość niewielka waga, czyli 12-13 kg
NOWA KOLEKCJA MATRIX + GRATISY ! NOWE KOLORY !! (918228848) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nowego wozka to wogole prac nie bede. Jest spakowany w kartonie, tak jak przywiozlam ze sklepu, a wiec nie brudzi sie i nie kurzy. Zlozymy dopiero jak bedzie nam potrzebny. Upiore tylko ten, ktory dostalam od kolezanki, ale to pozniej, jak bedzie mi juz potrzebny, czyli od roku, czy poltoraroku maluszka.