reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
pewnie jakas siedemsetka od metra wilanowska tam jedzie. ceny wszedzie fajne, takie same jak w necie, najlepsza zaproponowala mi pani ze sklepow na solidarnosci wiec pewnie tam bedzie ostateczny zakup.

to nasz nowy wybor jesli chodzi o leniuszkowa karoce czyli delti emu ;)
kolor w rzeczywistosci ciut ciemniejszy i mniej zarowiasty.

Załączniki

• spacerowka..jpg
    spacerowka..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 72
  • gondola..jpg
    gondola..jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
nataliak a już byłas na "macanku" wózka? czy na razie wirtualnie wybrałaś? Bo sama jestem ciekawa jak się wozi. W sumie najlżejszy chyba z tego typu na rynku - 10kg, więc powinien być zwinny chociażby ze względu na wagę. A dlaczego rezygnujesz z x-landera?

w tym tygodniu mamy jechac na koniec swiata go obejrzec a jak sie okaze ze nie ma to olewam juz kwestie i kupujemy w ciemno ;)
x-lander xa poszedl w odstawke ze wzgledu na wage bo niby sie wie ile wazy ale jak przychodzi do noszenia to juz nie jest tak fajnie. stwierdzilam ze musialabym na 3razy znosic wozek w czesciach i dziecko wiec mialabym dosc juz przed rozpoczeciem kazdego spaceru i ogolnie sie wkurzylam. a skoro kola maja byc jednak piankowe to delti emu od poczatku podobal mi sie bardziej niz x-lander. wazy 11kg zarowno z gondola jak i spacerowka wiec spokojnie go w calosci zniose i wniose na 2pietro. no i firma godna zaufania bo to tez deltim.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Noo co do wagi to x-lander jest ciężki - najlepszy raczej do bloków z windą, ewentualnie przy mieszkaniu na parterze lub w domku.
A co do emu to ja szczerze mówiąc to chyba bym i tak brała w ciemno, bo to już po wadze widać ze nie jest jakiś czołg i lekko się prowadzi, a jak ma jakieś ukryte wady to i żadne wstępne oględziny nie pomogą - wyjdzie w praniu. Jak kupujesz w necie to masz prawo się rozmyślić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny i odstapić od zakupu jak coś nie będzie pasowało - więc to chyba najlepsza opcja.

A zanim pojedziesz na koniec świata to zadzwoń do sklepu - np 30 min przed wyjściem - czy jest bo jedziesz z daleka i chcesz wiedzieć. Unikniesz niepotrzebnej podróży.

Do góry