reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Środki lokomocji maluchów

Kurcze...Nataliak właśnie pooglądałam te wózki i są naprawdę nie złe:) Do tej pory myślałam o Tako jumper x ale na jego niekorzyść przemawia waga, a mieszkam na 3 pietrze więc waga odgrywa dość dużą rolę. Ile one w sklepach kosztują?? Mnie interesuje wersja 2w1 bo fotelik będę już miała.

reklama
jade na pulawska 430. wybierasz sie?:)

ceny delti emu bez fotelika w sklepach internetowych to 1220-1320zl, w sklepach stacjonarnych (obdzwonilam cala warszawe!) jest identycznie ale niestety tylko na zamowienie. warto dopytac czy w zestawie jest torba.

A na tej Puławskiej to nie jest przypadkiem adres hurtowni Euro-Baby? Byłam tam kilka razy i tak mi się wydaje. Bardzo fajny sklep, mają tam ogólnie wszystkie potrzebne akcesoria:tak: Oglądaliśmy tam też Mutsiaki:tak:

tak, tak to ten :)

jakis czas temu mieli deltima, pisałam o tym nataliak :) nawet nim jeździlam bo mi się podobał. Baaardzo leciutki w prowadzeniu.

No ale warto najpierw zadzwonić czy nadal jest.

W tym sklepie mozna zwariować od nadmiaru wózków he, he

Hmm... powiem, że zaintrygował mnie ten Delti Emu szczególnie jeśli chodzi o wagę. Jutro rano zadzwonie i dowiem się czy są i najwyżej podjadę tam...kawał drogi ale muszę go obejrzeć :)

ja dzwonilam w sobote to powiedzieli ze sa ale faktycznie lepiej zadzwonic tego dnia w ktorym sie ma zamiar tam jechac.

Ja widziałam ten delti emu jak byliśmy oglądać wózeczki, pierwsze wrażenie ok, ale u nas odpadł ze względu na to że jest starsznie niski i dla nas byłby bardzo niewygodny bo my z tych większych ludzi jesteśmy;)

reklama
paranoja jakas z tymi wozkami. mielismy jechac na pulawska, zadzwonilam do nich i co? juz nie maja. jedna sztuka jest na grochowskiej w drugim 'euro baby' wiec jedziemy tam. poza tym w calej warszawie niet.

Do góry