reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fornetka, mam i-d-e-n-t-y-c-z-n-y wózek, i model i kolory. Nam się świetnie sprawdził, teraz będzie nim trzecie dziecko jeździć.:), bo kupowaliśmy go od siostry P., po jej synku:)

reklama
no i wózek mam w domu.....i klops............... przyjechalismi i przy wyjmowaniu z worka cosik małego odpadło.....zaczełam oglądać i......mała czarna klamra trzymajaca oparcie spacerówki jest uszkodzona.............. wrrrr.......zawsze cos !!!! ale się mój A nagada, juz to słyszę..... buuuuu :(((

DLA DZIEWCZYN KTÓRE SZUKAJA X-LANDERA CARBON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z powodu mojej przygody z klamerka pogadałam z Panem, to juz załatwione ale pytałam o torbe w kolorze carbon choc wózek mam energy i własciciel powiedział , że produkcja jest przesunieta na czerwiec!!! może sie okazać że dopiero pod koniec czerwca bedzie ten kolor.

ja dzis zamówilam x landera xa 2010 w kolorze Arctic, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix kolor botanic luxury+ dodatki (tj. moskitiera i folia przeciwdeszczowa na gondolkę i saszetka na drobiazgi do zawieszenia na wózek) ...teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź sklepu internetowego, kiedy mogę sie spodziewać dostawy...pewnie za miesiąc..heh...tyle, że termin dopiero na 29.05 wiec chyba wóz zdąży dotrzeć...

ja dzis zamówilam x landera xa 2010 w kolorze Arctic, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix kolor botanic luxury+ dodatki (tj. moskitiera i folia przeciwdeszczowa na gondolkę i saszetka na drobiazgi do zawieszenia na wózek) ...teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź sklepu internetowego, kiedy mogę sie spodziewać dostawy...pewnie za miesiąc..heh...tyle, że termin dopiero na 29.05 wiec chyba wóz zdąży dotrzeć...

no własnie mówił mi własciciel że carbon i arctic ma być w czerwcu byc może pod koniec...........ja chciałam czarna torbe ale czekac mi sie nie chce.................daj znac jak Ci odpiszą..........bede wdzieczna :) a gdzie pytałaś?

To zależy od dostawcy(sklepu internetowego),ja swój zamówiłam dwa miesiące temu i nie było i nie ma nadal(zrezygnowałam),zmieniłam sklep i jest dostępny od ręki.Ja mam termin na 27.05, więc podobnie,ale wolę wózek mieć wcześniej,bo nigdy nic nie wiadomo ...,a po drugie chcę już mieć;-)

reklama
no własnie mówił mi własciciel że carbon i arctic ma być w czerwcu byc może pod koniec...........ja chciałam czarna torbe ale czekac mi sie nie chce.................daj znac jak Ci odpiszą..........bede wdzieczna :) a gdzie pytałaś?

jasne, jak tylko sie skontaktują to dam znac...powinni to zrobic max do jutra....a zamówiłam na bobowózki.pl.... u nich na stronie nie ma zadnej informacji,ze np. wózek w danym kolorze nie jest w chwili obecnej dostępny, a wiem, że na innych stronach sklepów internetowych takie informacje sa zamieszczane np na tosia.pl jest napisane, że x lander będzie dostępny dopiero na koniec kwietnia....więc różnie to bywa...będę czekac na kontakt z ich strony i dan znac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry