Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Fornetka, mam i-d-e-n-t-y-c-z-n-y wózek, i model i kolory. Nam się świetnie sprawdził, teraz będzie nim trzecie dziecko jeździć.
, bo kupowaliśmy go od siostry P., po jej synku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oleśka ja jak go kupowałam z dziadkami oczywiście dla brata to mi sie strasznie podobał i szczerz mówiąc wcale nic nie stracił na swoim wyglądzie.Fornetka, mam i-d-e-n-t-y-c-z-n-y wózek, i model i kolory. Nam się świetnie sprawdził, teraz będzie nim trzecie dziecko jeździć., bo kupowaliśmy go od siostry P., po jej synku
![]()
Oleśka ja jak go kupowałam z dziadkami oczywiście dla brata to mi sie strasznie podobał i szczerz mówiąc wcale nic nie stracił na swoim wyglądzie.
:-) Mój M. jutro po niego jedzie.Jak tylko będę go miała ,zrobię zdjęcia i się pochwalę;-)ja dzis zamówilam x landera xa 2010 w kolorze Arctic, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix kolor botanic luxury+ dodatki (tj. moskitiera i folia przeciwdeszczowa na gondolkę i saszetka na drobiazgi do zawieszenia na wózek) ...teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź sklepu internetowego, kiedy mogę sie spodziewać dostawy...pewnie za miesiąc..heh...tyle, że termin dopiero na 29.05 wiec chyba wóz zdąży dotrzeć...
To zależy od dostawcy(sklepu internetowego),ja swój zamówiłam dwa miesiące temu i nie było i nie ma nadal(zrezygnowałam),zmieniłam sklep i jest dostępny od ręki.Ja mam termin na 27.05, więc podobnie,ale wolę wózek mieć wcześniej,bo nigdy nic nie wiadomo ...,a po drugie chcę już mieć;-)ja dzis zamówilam x landera xa 2010 w kolorze Arctic, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix kolor botanic luxury+ dodatki (tj. moskitiera i folia przeciwdeszczowa na gondolkę i saszetka na drobiazgi do zawieszenia na wózek) ...teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź sklepu internetowego, kiedy mogę sie spodziewać dostawy...pewnie za miesiąc..heh...tyle, że termin dopiero na 29.05 wiec chyba wóz zdąży dotrzeć...
no własnie mówił mi własciciel że carbon i arctic ma być w czerwcu byc może pod koniec...........ja chciałam czarna torbe ale czekac mi sie nie chce.................daj znac jak Ci odpiszą..........bede wdziecznaa gdzie pytałaś?