reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To zależy od dostawcy(sklepu internetowego),ja swój zamówiłam dwa miesiące temu i nie było i nie ma nadal(zrezygnowałam),zmieniłam sklep i jest dostępny od ręki.Ja mam termin na 27.05, więc podobnie,ale wolę wózek mieć wcześniej,bo nigdy nic nie wiadomo ...,a po drugie chcę już mieć;-)
a który to sklep, gdzie wózek jest dostepny od ręki...możesz udzielić informacji:)

reklama
Bali, bardzo podoba mi sie ten wozek, szczegolnie w wersji pomaranczowo-czarnej. Jest taki moderne. Co do przedzierania sie przez sniezne zaspy, to nie wiem jakie wozki sa do tego najlepsze. Ja gondole zamierzam uzywac do pol roku, do roku glebsza spacerowke, a od roku parasolke maclarena, wszystko juz mam lacznie z parasolka. Starszego tez od roku przesadzilam w parasolke. Stad wiem, ze i tym razem tak bedzie. Caly zestaw gondole ze spacerowka i fotelikiem samochodowym, oraz torba z przewijakiem do wozka niemieckiej firmy hauck kupilam w toy'r'us, w promocji za 330 euro caly zestaw, nowe na gwarancji. W kolorze ciemny braz z niebieskimi wstawkami. Maclarena Quest Sport dostalam od kolezanki, po jej dziecku jest jak nowy, w kolorze grafitowym z czerwonymi wstawkami. Kiedys juz dawno temu wklejalam zdjecia. Wkleje jeszcze raz caly zestaw z hauck wyglada tak, to ten braz z niebieskim z pierwszego zdjecia.

Poussette combiné 4 en 1 Hauck Bleue - Les Poussettes - La Sortie de Bébé - par

Nasz wózek też już czeka na córcię, a teraz się wietrzy :-D Z racji tego, że mieszkamy na wsi i przed domem mamy polną drogę, ostatecznie kupiliśmy x-landera x3 z 2009 r. Ma ogromiaste koła ;-)

Nasz wózek też już czeka na córcię, a teraz się wietrzy :-D Z racji tego, że mieszkamy na wsi i przed domem mamy polną drogę, ostatecznie kupiliśmy x-landera x3 z 2009 r. Ma ogromiaste koła ;-)

jak patrze na naszego XA to koła mnie przerazaja!!!!!!.....no ale zobaczymy czy zima rzczywiście dadza rade i w domku rodziców gdzie tez jak wieś i to górzysto-wartepiasta

my tak samo x-lander x3 z 2009 r. kolor malinowy a wy jaki macie ? :-)
koła ma świetne na nasze wiejskie drogi. tym bardziej ja lubię też po lesie chodzić ;-)

reklama
My mamy w ostateczności kolor Brick - trochę kupowaliśmy go w ciemno na Allegro, ale jest super i po okazyjnej cenie, bo tylko 999 zł (bez fotelika, ale z resztą dodatków). Wcześniej chcieliśmy green, ale akurat nie było ciekawych aukcji ;-)

my daliśmy 1200 kurier gratis i z fotelikiem i dużo dodatków było:torba, plecak, saszetka, folia na gondole i na spacerówkę, x-mug, i jeszcze jakieś, więc myslę, ze cena też super jak za nówkę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry