Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przyszedł nasz cudowny używany bugaboo, nie widać w ogóle śladów używania, poza lekkimi rysami tam gdzie się nogą sklada, trochę nam zajęło rozkminienie go
ale miód :-):-):-) usunęłam ze zdjęcia trochę bajzelek, ale mi daleko do Nikity
a o to obiecane fotki odrazu przepraszam za jakość...
wersja głęboka, spacerowa i fotelik
jest do niego jeszcze folia przeciwdeszczowa, i moskitierka
My mamy Slalom i jest cudowny! Uwielbiam firmę jane. Może nie jest najtańsza, ale ma super jakość. Jak to hiszpańska firma :-) Ale kilka dni temu moi rodzice się szarpnęli i kupili nowość od graco - symbio, żebyśmy nie musieli za każdym razem wozic ze sobą wózka. Muszę Wam powiedzieć, że też jest super. Zaraz Wam wkleję zdjęcia ze spaceru![]()
Heh, fajnych malutka ma dziadkow!! u nas tez by sie tacy przydali,nie zeby moi byli zli, ale wozka nie sprezentuja... zreszta wozka na razie kupowac nie bede, to co mam musi wystarczyc poki co- ewentualnie przeniose sie jak jeszcze Basia nieco podrosnie do watku o parasolkach. My na razie zmieniamy fotelik na wiekszy - wstyd przyznac, ale moje dziecko choc prawie roczne, to jezdzilo do tej pory w zdezelowanym bebe confort po kuzynkach i chcemy kupic cos nowego, praktycznego i niezbyt drogiego.I tak ogladalam te nowosaci graco jak o symbio napisalas i mi sie foteliknautilus spodobal - az do 12 roku zycia dziecko moze w nim jezdzic!! szok. i dla mnie rewelacja- przynajmniej dlugo dziecko bedzie pasami przypiete swoimi...musze go tylko na zywo zobaczyc i moze jeszcze poszukac jakiejs alternatywy gdyby mi sie jednak odwidzial ten nautilus..
Albo mi się wydaje albo Panie nam reklamują firmę Graco...