reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a oto pojazd dla mojej kruszynki:tak:
juz nie moge sie doczekać tych spacerków...

Załączniki

• DSCF2361.jpg
    DSCF2361.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Dzięki dziewczyny!!!
Mnie bardzo się podoba ten kolorek:) normalnie nie moge sie napatrzeć.. na żywo naprawde wygląda dużo lepiej kolorki są intensywniejsze,,, mała ma juz bryke więc spokojna jestem...

jak dla mnie wozeczek cud miód... i ma fajną dużą gondolkę.... spacerówkę też macie do niego??
mamy, tylko to trzeba mieć czas, żeby ogarnąć, a mój wrócił wczoraj bardzo późno i tak wyprosiłam, żeby złożył gondolę

Bali a czy Ty nie chciałaś czerwonego? czy coś źle kojarzę??
ja bardzo chciałam zielony jasny, trawiasty, w sklepie nie oglądałam żadnych innych, a skończyło się na równie intensywnym kolorze

wszystkim dziękuję za komplementa :-):tak:
potwornie się bałam używanego, ale jak mój stwierdził, że te pompowane koła są chyba zupełnie nowe, bo nie mają śladów spacerów
i jest MEGA LEKKI

reklama
Ja jak kupiłam wózek 2 tygodnie temu, to najchętniej nawet z pustym wózkiem chciałam iść na spacer, to się mój Misiek śmiać zaczął, żebym chociaż psa do tego wózka włożyła, bo tak z pustym to nie wypada. Normalnie przypomniały mi się czasy jak z córcią śmigałam taką bryką, aż nie mogę się teraz doczekać pierwszego spaceru.

hahaha ja jezdze sobie po pokoju :P

fajne macie kolorki wózeczkow........ja nie moge uwierzyc ze mam czerwony....tak mi się poprzestawiało że malina czerwona to mój ulubiony kolor w tej chwili :) przy chlopcu nie miałam okazji na takie barwy....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry