reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
bylismy dzis 'pomacac' cybexy w 'swiecie dziecka'. dowiedzielismy sie ze model onyx sprowadzaja tylko w wersji black od jakiegos czasu a tapicerke ladniejsza ma jednak wersja szara wiec jesli nie uda sie sprowadzic z niemiec szarego onyxa to bedziemy zastanawiac sie nad modelem topaz albo style. zerknelismy tez na maclarenki i trzy modele nam sie spodobaly: triumph, quest i juicy couture ale ostatni odpada ze wzgledu na cene. maclarenki maja przecudna kolorystyke bo do podstawowej wersji mozna dokupic dwustronna wysciolke w wielu wzorach i kolorach. poza juicy cenowo jak cybexy. bedzie ciezka decyzja podobnie jak przy zakupie pierwszego wozka ;)

nataliak czy te modele maclarenów rozkładają się na płasko? bo z tego, co mi w sklepach sprzedawcy mówili, to tylko xt techno (czy coś takiego) ma rozkładane oparcie... chyba, że te modele, które wymieniałaś są z jeszcze wyższej półki:P powyżej 1000 zł.
My jednak kupujemy peg pergo pliko p3, kolor java lub tropical:) i to już w przyszłym tygodniu:)
A co do cybexów, to w Krakowie ich nie mają na sklepach:/

nie sprawdzalismy jak sie rozkladaja te modele maclarenow a cenowo triumph i quest to 500-600zl. triumph wazy tylko 5kg! idealnie na plasko rozkladaja sie wszystkie cybexy.

My się jutro przesiadamy z gondoli do spacerówki. Szkoda mi moich i El nerwów. Najchętniej to jeździ w foteliku, więcej widzi niż w gondoli, które de facto jest zabudowana. Młoda nie zadowala się już chmurkami czy drzewkami, drze japę na cały regulator. Usilnie podnosi głowę żeby zobaczyć cokolwiek więcej.... Z racji, że w gondoli jest regulacja wysokości, ale lipna przepinam do stelaża spacerówkę. Wolę dać jej ciut wyższą pozycję mniż jak kazdy spacer ma być gehenną dla mnie jak i dla niej. Już mam dość.

dziewczyny po co wy tak szybko kupujecie "parasolki"? slyszalam ze kupuje sie je dopiero dla dzieci chodzacych. no i foteliki 9-36kg? skoro srednio od 9-mca sa dopiero.

Ostatnia edycja:
my kupujemy parasolke pewnie jakos wiosna, w uzyciu bedzie juz od lata. no ale wiesz, trzeba wczesniej zbadac rynek, o obecnych wozkach tez dobre kilka miesiecy przed zakupami byly dywagacje ;)

reklama
dziewczyny po co wy tak szybko kupujecie "parasolki"? slyszalam ze kupuje sie je dopiero dla dzieci chodzacych. no i foteliki 9-36kg? skoro srednio od 9-mca sa dopiero.

Ja zaczęłam temat o fotelikach 9-36 teraz bo chcę go kupić teraz, bo obecnie mam więcej kasy niż będę miała jak wrócę do pracy :P Przecież to nie znaczy, że już go będę używać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry