reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny po co wy tak szybko kupujecie "parasolki"? slyszalam ze kupuje sie je dopiero dla dzieci chodzacych. no i foteliki 9-36kg? skoro srednio od 9-mca sa dopiero.

przecież jak teraz kupie to nie znaczy ze będę juz używać, tez sie zastanawiam nad kupnem fotelika 9-36 w najbliższym czasie, z tego powodu ze juz mi sie kończy urlop a co za tym idzie i pieniądze

reklama
Też uważam, że jak się ma pieniądze, to warto zainwestować w coś droższego niż ciuszki, bo później może się okazać, że w danej chwili nie mamy pieniędzy na kupno fotelika, wózka, czy jakiejś innej drogiej i potrzebnej rzeczy, a przecież fakt, że się kupiło np. wózek typu parasolka lub większy fotelik nie oznacza, że będzie się używało ich już kiedy nasze maleństwa mają po 3-4 miesiące, przecież można te rzeczy schować i wyjąć dopiero kiedy będą potrzebne.

I właśnie o to chodzi :) Dobrze gada, polać jej ;P

I właśnie o to chodzi :) Dobrze gada, polać jej ;P

hahahahaa

imagesdr.jpg

reklama
Widzę że była dyskusja o parasolkach,więc ja się przyznam ze moj gdzies od końca lipca jeździ w parasolce i jestem strasznie zadowolona.Początkowo mieliśmy kupis taka z peg perego,ale jak weszliśmy do sklepu to facet nam pokazał dot z deltima i tak mi się spodobała ze ją kupiliśmy,no i cenowo też sporo oszczędziliśmy.Na zimę trzymam mój stary wielofunkcyjny na pompowanych kołach,bo wiem z doświadczenia że jak przyjdzie zima i śnieg to ciężko się jeździ małymi kółeczkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry