reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zrobiłam dziś jazdę próbna naszą spacerówką (Jane Nomad) i klops...Młody jest zdecydowanie za młody, żeby nią jeździć. Bardzo sie denerwował, że mnie nie widzi :-( Jak szłam obok było w miarę OK i potem znów płacz.

Ale to nie szkodzi jeszcze mamy czas, spacer był w chuscie - wziełam wózek, żeby potem władować zakupy :-)

Nataliak wrzuciłam zdjęcia wózka do grupy,jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz.

Aga tez się zastanawiałam nad tym wózkiem,bo wiem że z graco są dość dobre,ale szukałam o nim opinii na necie i były niezbyt dobre.

chrupcia np. ten jest tyłem do kierunku jazdy, tylko właśnie gdzie nóżki trzymać?? to co tam widać na foto -w Twoim linku- to chyba niezbyt wygodne??
FOTELIK SAMOCHODOWY MOBI 9-25kg MAXI COSI Wys0zł% (1229276841) - Aukcje internetowe Allegro
aga-przestudiowalam wiele fotelikow i uwierz mi ze jest on bardzo dobry i chwalony,sami ammy dla Krystianka taki fotelik i jestemy bardzo zadowoleni razem z nim,jemu wygodnie sie siedzi,lezy,obicie jest bardzo fajnie,ogolnie polecam i zaznaczam ze fotelik ma nie byc "ladny" tylko spelniac swoja funkcje tzn byc wygodny,dobry! Firma maxi cosi priori szczegolnie bardzo cieszy sie uznanien

aga-przestudiowalam wiele fotelikow i uwierz mi ze jest on bardzo dobry i chwalony,sami ammy dla Krystianka taki fotelik i jestemy bardzo zadowoleni razem z nim,jemu wygodnie sie siedzi,lezy,obicie jest bardzo fajnie,ogolnie polecam i zaznaczam ze fotelik ma nie byc "ladny" tylko spelniac swoja funkcje tzn byc wygodny,dobry! Firma maxi cosi priori szczegolnie bardzo cieszy sie uznanien
komi pstryknij młodemu fotkę jak w nim siedzi bo kurde nie mogę sobie tego wyobrazic, a tym bardziej u dziecka 2-3 latniego....
no ja rozważam kupno maxi cosi priori do mojego auta...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry