faktycznie podobny :-) dzięki
proszę:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
faktycznie podobny :-) dzięki
aga-przestudiowalam wiele fotelikow i uwierz mi ze jest on bardzo dobry i chwalony,sami ammy dla Krystianka taki fotelik i jestemy bardzo zadowoleni razem z nim,jemu wygodnie sie siedzi,lezy,obicie jest bardzo fajnie,ogolnie polecam i zaznaczam ze fotelik ma nie byc "ladny" tylko spelniac swoja funkcje tzn byc wygodny,dobry! Firma maxi cosi priori szczegolnie bardzo cieszy sie uznanienchrupcia np. ten jest tyłem do kierunku jazdy, tylko właśnie gdzie nóżki trzymać?? to co tam widać na foto -w Twoim linku- to chyba niezbyt wygodne??
FOTELIK SAMOCHODOWY MOBI 9-25kg MAXI COSI Wys0zł% (1229276841) - Aukcje internetowe Allegro
chrupcia np. ten jest tyłem do kierunku jazdy, tylko właśnie gdzie nóżki trzymać?? to co tam widać na foto -w Twoim linku- to chyba niezbyt wygodne??
FOTELIK SAMOCHODOWY MOBI 9-25kg MAXI COSI Wys0zł% (1229276841) - Aukcje internetowe Allegro
komi pstryknij młodemu fotkę jak w nim siedzi bo kurde nie mogę sobie tego wyobrazic, a tym bardziej u dziecka 2-3 latniego....aga-przestudiowalam wiele fotelikow i uwierz mi ze jest on bardzo dobry i chwalony,sami ammy dla Krystianka taki fotelik i jestemy bardzo zadowoleni razem z nim,jemu wygodnie sie siedzi,lezy,obicie jest bardzo fajnie,ogolnie polecam i zaznaczam ze fotelik ma nie byc "ladny" tylko spelniac swoja funkcje tzn byc wygodny,dobry! Firma maxi cosi priori szczegolnie bardzo cieszy sie uznanien