reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
6-12 pazdziernika 2010 TYDZIEN BLISKOSCI

ibw10.gif

sprawdzcie co bedzie sie dzialo w Waszych miastach: http://klubkangura.org/
mojego miasta nie uwzględnili:((((((((((

reklama
Jagoda jak jest ubrana w kombinezon, to ma już tak ciasno w foteliku samochodowym, że nie może się ruszyć! ani ręką, ani nogą, ani głową ;) śmiejemy się z niej, bo tylko oczami na boki jeździ, żeby coś zobaczyć i czasem stopami rusza ;P jak tylko będzie pewnie siedzieć, to musimy zmienić sprzęt, bo się nam dziecko zamęczy...

inglesinę zippy wczoraj oglądałam w sklepie już drugi raz i na bank kupujemy, już miesiąc temu się napaliłam jak zobaczyłam. Jest świetna, w realu wygląda bardziej solidnie niż na jakimkolwiek foto w necie. Wczoraj dodatkowo kazałam sobie ją złożyć i przeleciałam się z wózkiem w rękach po chodach w sklepie dwupiętrowym. Waga luzik - w całości waży 8,5kg. a jest zabudowana jak taka normalna spacerówka (nie parasolka). My nie mamy żadnej spacerówki, więc dla nas idealnie - lekki wózek do wszystkiego. Ale jak bym miała już klasyczną spacerówkę np. w dwufunkcyjnym wózku i chciała dokupić parasolkę na lato i ewentualne marketowe wypady, to jednak brałabym coś jeszcze bardziej lżejszego i mniejszego (i pewnie tańszego, bo u mnie ten wóz kosztuje ok. 1300zł).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry