Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maly pieniądz tzn za ile?
HAHAHAHA a my takim wózkiem od początku sie wozimy))) gondole ma jedna z najwiekszych na rynku i baaaardzo dobre zwieszenie. Nawet na wybojach nie telepie dzieckiem. A duze kola na sniegu daja bez problemu rade. Wozek byl w roznym terenie juz wyprobowywany.
Nataliak - tak, to Roan Marita.
JustMe - a czy te dorosłe foteliki nie są dla maluchów, które samodzielnie już siedzą??? Czy Francisław już siedzi? Bo ja też chciałabym już kupić, bo nasz fotelik już nie daje rady ale myślałam, muszę czekać aż Tosia zacznie sama siedzieć.Mamy za sobą pierwszy dzień jeżdżenia w "dorosłym" foteliku i jest super! Francisław wszystko widzi, nie potrzebne mu nawet zabawki.. Ja mam do niego łatwy dostęp... Super!
JustMe - a czy te dorosłe foteliki nie są dla maluchów, które samodzielnie już siedzą??? Czy Francisław już siedzi? Bo ja też chciałabym już kupić, bo nasz fotelik już nie daje rady ale myślałam, muszę czekać aż Tosia zacznie sama siedzieć.
a jaki macie fotelik ?