reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chrupcia, Aga, Awru, gratuluję nowych nabytków :) u nas decyzja zapadła - Romer King Plus, ale jeszcze nie wiem z jaka tapicerką. Na razie podjęliśmy decyzję, że poczekamy aż mała będzie siedzieć. Teraz mało jeździmy autem. Byliśmy tylko na święta, ale mała bez kombinezonu jechała, więc jakoś się zmieściła ;)

reklama
My też zdecydowaliśmy się na romera king plus. Wybrałam tapicerkę trendline - czarno-fioletową:-) zakup planuję tak około lutego.
Nasz dotychczasowy fotelik strata ledwie zipie - tzn Tośka ledwo w nim zipie..hehe. Bez kombinezonu jeszcze nie jest źle ale "w" już jest mały dramat

Ponowię tu zapytanie:
Dziewczyny z Wawy w którym sklepie można bez problemu kupując fotelik samochodowy, pójść go przymierzyć w samochodzie? Bo spotkałam się z dwoma sklepami gdzie jest to niemożliwe...:/

Alis, my kupowaliśmy fotelik w BlueCity, ale nie przymierzaliśmy go do auta, więc w sumie hyba nie odpowiem na Twoje pytanie. Ale może się dowiedz, bo mają sklep na poziomie parkingu, obsługuje b.miły pan, więc możliwe, że to możliwe;-)

Ponowię tu zapytanie:
Dziewczyny z Wawy w którym sklepie można bez problemu kupując fotelik samochodowy, pójść go przymierzyć w samochodzie? Bo spotkałam się z dwoma sklepami gdzie jest to niemożliwe...:/

a jaki chcesz mierzyc fotelik? jak kinga to zapraszam do nas :-) Wpisz tez w googla ludzie czesto pisza na forach co im sie miesci a co nie.
Nasz ogladalismy na Pulawskiej w eurobaby a kupilismy w necie - wyszlo 150 pln taniej

Chrupcia ja bym chciala kupić Recaro Young Sport, ale chciałabym najpierw go przymierzyć w aucie czy aby napewno nam będzie pasował :) Potem ewentualnie go kupię ale nie w sklepie tylko w necie bo jest zwyczajnie dużo taniej :P

alis a 'swiat dziecka' na towarowej? jest tez taki fajny sklep 'rampers' na grochowskiej 10 (okolice king cross), my ogladalismy tam wozek, sprzedawca byl bardzo zaangazowany i poswiecil nam naprawde duzo czasu, mysle ze tam mogloby sie udac.

Alis w takim razie zapraszam do mnie, u mnie na chwilę obecną do piątku jest recaro young sport,(9-36) ale jakiś starszy model- zamawiałm nowszy- z alarmem, a że się pomylili, to czekam na kuriera, jutro ma przywieźć nowy a w piątek zabrać ten :-p
p.s jestem pewna, że będzie pasował, my już przymierzaliśmy go w 3 autach i w każdym pasi :-) , a młodemu najbardziej odpowiada na środku- wtedy wszystko widzi :-D

reklama
Alis w takim razie zapraszam do mnie, u mnie na chwilę obecną do piątku jest recaro young sport,(9-36) ale jakiś starszy model- zamawiałm nowszy- z alarmem, a że się pomylili, to czekam na kuriera, jutro ma przywieźć nowy a w piątek zabrać ten :-p
p.s jestem pewna, że będzie pasował, my już przymierzaliśmy go w 3 autach i w każdym pasi :-) , a młodemu najbardziej odpowiada na środku- wtedy wszystko widzi :-D

Aga z alarmem? Napisz coś więcej bo ja nic takiego nie doczytałam ;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry