reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga z alarmem? Napisz coś więcej bo ja nic takiego nie doczytałam ;P

znalazłam na allergo za niecałe 800 zł
miał być alarm, dokładnie 3-4 krótkie sygnały, jak się tylko pasy odepnie..
fotelik przyszedł, czegoś takiego nie ma, przewertowałam google, w starszych modelach tego nie było, więc dzwonię do firmy u któej kupiłam i faktycznie wysłali nie ten co trzeba.
kupiłam tu: new ! FOTELIK RECARO YOUNG SPORT 9-36 KG +3xgratis (1370226128) - Aukcje internetowe Allegro
no i podoba mi się podejście sprzedawcy, bo sam zadzwonił, poinformował kiedy kurier będzie i co i jak..
mam tylko nadzieję, ze tym razem dobry fotelik dojdzie ;-)

reklama
trzeba uważać na internetowe sklepy, jak ze wszystkim. Nam chcieli wcisnąć w tańszej tkaninie bo niby dostawca się pomylił i naszego koloru nie dowiózł i zaproponowali nam czarny (a mężu wczesniej mówił, że chcemy przed świętami). Ale ja już w ich aukcji zwróciłam uwagę, że w tej samej cenie (wyższej) mają TrendLine i Clasic Line który normalnie jest conajmniej 50n pln tańszy. Oczywiście chcieli nam wepchnąć ten Clasic Line. A jak mężu pojechał po odbiór osobisty bo zrezygnowaliśmy z kuriera to nagle fotelik dla nas był...

no właśnie przez internet możesz znaleźć dużo taniej, ale własnie coraz częsciej zdarzają się tzw pomyłki...
ale jeśli sprzedawca jest w porządku, to będzie ok :-)

np w listopadzie zamówiłam już węża oświetleniowego ze sterownikiem, 3 razy wysyłali mi niedziałający sterownik, przy 4 razie pracownik przyznał się, że nawet nie sprawdzał przed wysłaniem, czy on działa :szok:
jednak to on poniósł koszty przysyłek i odsyłek sterownika.. na szczęście przed świętami zdążył hehe

Alis zwróc uwagę na tapicerkę, bo w tym modelu o któym piszesz chyba jest zwykły welur czy jak to się tam zwie??wiesz, żeby Maja za bardzo się nie pociła
my wzięliśmy young sport cherry black niedawno na ten temat z justme pisałyśmy ;-)

Dziewczyny mam pytanie. Jaki wózek- parasolkę polecacie? Zależy mi na lekkości bo mieszkam wysoko a codzienne latanie z moją spacerówką mnie dobije (nie mam możliwości trzymania jej niżej...). Planowałam kupić Coneco Joker albo Chicco Little Way ze względu na wagę do 7 kg, ale po przeczytaniu opini chyba sobie odpuszczę... Polecacie jakieś lekkie wózki??? Będę wdzięczna za opinie:-)

na jakie foteliki się ostatecznie zdecydowałyście?
jak maluchy się w nich czuję i jak wygląda jazda samochodem w nowym foteliku?
mój w tym małym dostaje jobla, muszę na dniach coś kupić, bo sobie nie pojeździmy :(
zdjęcia mile widziane :))))))))))))))))

na jakie foteliki się ostatecznie zdecydowałyście?
jak maluchy się w nich czuję i jak wygląda jazda samochodem w nowym foteliku?
mój w tym małym dostaje jobla, muszę na dniach coś kupić, bo sobie nie pojeździmy :(
zdjęcia mile widziane :))))))))))))))))

od końca grudnia jeździmy recaro young sport (9-36) jest ok, choć nieco ogranicza widoczność na boki, ale młody siedzi z tyłu na środku więc z zainteresowaniem patrzy przed siebie.
drugi kupiłam maxi-cosi priori,(9-18) i pierwsze wrażenie, że jest jakiś mały, jak jedzie w kurtce, to jakby ciasnawo było, ale może mam taki wrażenie, bo rzadko go uzywamy ;-)
zdjęcia jak młody siedzi w foteliku jeszcze nie mamy :-p

reklama
my od miesiaca wozimy sie w maxi cosi priori xp
mala zadowolona,widzi co sie dzieje nareszcie.w tym malym juz nie chciala siedziec,zreszta w kurtce ledwo sie miescila.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry