reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A my kupiliśmy Peg Perego Pliko. Rany, ale świetny wózeczek. Jestem z niego mega zachwycona. Mały minus, to że nie rozkłada się jedną ręką i jak chcę go złożyć/rozłożyć, to muszę mieć gdzie odstawić Młodą.

si, sa rabaty. nasza bryka niestety bez rabatu 799zl. ale przynajmniej rozwialy sie moje watpliwosci co do kol - cybexy 2011 maja zupelnie inne kola niz wczesniejsze modele i na zdjeciach mi sie nie podobaly ale na zywo wygladaja duzo lepiej. i bedzie jednak topaz z palakiem. 'swiat dziecka' ma dosc przebojowe ceny... nasze krzeselko bylo za 969zl!

reklama
tak zerknęłam na parasolki na allegro i mnie podoba się ta, ma wszystkie funkcję co bym chciała Promocja MAXI COSI BEBE CONFORT Wózek LOOLA SU (1504953983) - Aukcje internetowe Allegro hehe ale cena nie dla nas, sprzedajemy wózek tako 3w1 i za to chciałam kupić lekki składany wózeczek najlepiej z przekładaną rączką bo to dla mnie bardzo istotne, i powiem Wam, że myślałam, że takie wózeczki to tańsze będą. Jak myślicie za ile sprzedać stary wózek ?... znojomemu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry