reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tak zerknęłam na parasolki na allegro i mnie podoba się ta, ma wszystkie funkcję co bym chciała Promocja MAXI COSI BEBE CONFORT Wózek LOOLA SU (1504953983) - Aukcje internetowe Allegro hehe ale cena nie dla nas, sprzedajemy wózek tako 3w1 i za to chciałam kupić lekki składany wózeczek najlepiej z przekładaną rączką bo to dla mnie bardzo istotne, i powiem Wam, że myślałam, że takie wózeczki to tańsze będą. Jak myślicie za ile sprzedać stary wózek ?... znojomemu

fajny ten wózek:) no ale cena może człowieka zdołować:(

to zależy ile dałaś za nowy i w jakim jest stanie...bo myślę ze tak 3/4 ceny jeśli jest w b.stanie a jak już trochę zużyty to połowę.
U nas gondola wygląda jak nówka, ale małż nie godzi się na sprzedaż...ciekawe czemu???

Ehh żeby to I'coo było trochę tańsze...też mi się bardzo podoba :) Ale zostaniemy jednak przy Cybexie, zawsze trochę taniej :P

Julita my też wózka tego 2w1 nie sprzedajemy, bo już mam 3 osoby w kolejce na niego :D Najpierw przyjaciółka (już jest w ciąży, w 8 tygodniu), potem brat małża lub moja siostra (zobaczymy które pierwsze będzie miało dzidziusia, bo oboje lada dzień zaczynają się starać :P). U Ciebie może małż ma zamiar starać się również o rodzeństwo dla Majeczki, co? ;P

Ooooo, to pewnie będziesz miała pierwsza, dawaj znać jak wrażenia:)

Znalazłam przypadkiem na necie taki:

Wózek Nuna - Pepp wózki dziecięce, dla dzieci » STERNTALER » nosidełka, zabawki » WARSZAWA, URSYNÓW

nie słyszałam o tej firmie ani nie widziałam go wcześniej. Śmieszny.

Wygląda całkiem ciekawie ten wózek no i cena przystępna :) Szkoda, że nie rozkłada się na całkiem płasko...ale przejadę się do tego sklepu i obejrzę go na żywo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry